Vacante

#early booking #anat #agentie de turism #vara 2011 #primavara 2011

Achizitioneaza din timp si plateste mai putin pentru vacanta de primavara-vara 2011

Daca ai de gand sa pleci in vacanta in primavara, de 1 sau 8 Martie, de Paste ori de 1 Mai sau daca te gandesti sa-ti iei vacanta abia la vara, ai posibilitatea sa gasesti deja oferte atractive. Cu cat cumperi mai curand, cu atat poti plati mai putin si dispui de o paleta mai larga de posibile alegeri.

Verifica ofertele de early booking pentru primavara si vara 2011
 

Poti inca de acum sa cumperi o vacanta pentru 1 Martie, 8 Martie, Paste sau una pentru sezonul de vara 2011. Agentiile de turism propun acum oferte in early booking, cu reduceri de pana la 25%.

De exemplu, unele chartere pentru Antalya, Turcia, au preturi de 200 euro de persoana pentru vacantele din primavara 2011 .

Sursa foto: hotelpalazzopapaleo.comDaca alegi Grecia pentru vacanta si faci plata integral pana la sfarsitul lui aprilie, beneficiezi de reduceri de 15% conform agentiei cocktail Holidays.

Pentru cei care vor sa vada Santorini la pret redus, o vacanta de o saptamana la un hotel de 4 stele costa 368 euro de persoana, conform agentiei Easy Tour. Oferta este insa valabila pana pe 31 ianuarie 2011.

Tine minte ca ofertele de early booking difera de la o destinatie la alta, in functie de perioada si de agentie. Incepand cu sfarsitul lunii ianuarie, gasesti oferte de early booking pentru pachete achizitionate pana pe 1 februarie, pana la sfarsitul lunii februarie, pana pe 31 martie etc. Pentru a beneficia de un pret avantajos, cumpara pachetul de vacanta cu cel putin 2 luni inainte de data plecarii.
 

Achizitioneaza un pachet de vacanta printr-un program turistic
 

O posibilitate de a achizitiona o vacanta la un pret redus este sa cumperi un pachet inclus intr-un program turistic. De exemplu, programele “O saptamana de refacere in statiunile balneare” si “Decada balneara” au fost initiate pentru anul 2011.

Preturile pentru aceste programe au ramas la acelasi nivel cu preturile celorlalte editii, se arata intr-un comunicat ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania).

Sursa foto: saint-moritz.czCei care se inscriu la Decada balneara vor avea un sejur de 9 nopti de cazare cu pensiune completa. Pentru categoria 2 stele, pretul este de 650 lei de persoana. Pentru categoria 3 stele, pretul este de 750 lei de persoana. Pe langa cazare si mese, pachetul de vacanta include si doua proceduri pe zi, precum si o consultatie medicala.

Cei care opteaza pentru programul “O saptamana de refacere in statiunile balneare” vor avea un pachet de vacanta de 6 nopti. Oferta sigura cazarea cu mic dejun, doua sedinte de tratament pe zi si o consultatie medicala. La categoria 2 stele, pretul este de 270 lei pe zi, iar la 3 stele, suma platita este de 330 lei pe zi.

Programele sunt dedicate turistilor, indiferent de varsta, interesati de o vacanta in perioada 20 ianuarie – 15 mai 2011.
 

Mergi la targurile de turism din primavara 2011
 

Profita de targurile de turism din primavara 2011. In Bucuresti, intre 17-20 martie se desfasoara Targul International de Turism Holiday Market , la Palatul Parlamentului. In Cluj Napoca, intre 25-27 martie 2011 se desfasoara targul Touristica, in Polus Center Mall.

La Timisoara are loc Salonul de Vacante intre 8 si 10 aprilie. Tot in aprilie, in Constanta, la Pavilionul Expozitional, are loc Targul Vacantelor Constanta, intre 15 si 17 aprilie. Iar intre 12 si 14 mai se desfasoara in Ploiesti, la Casa de Cultura a Sindicatelor, targul Expovacanta Ploiesti.

Sursa foto: mtsobek.comIn functie de orasul in care locuiesti sau in care te vei afla in primavara, mergi la targ si cauta cele mai bune oferte pentru 2011. Vei avea reduceri atat pentru pachetele cumparate in cadrul targului, cat si discounturi generale, in functie de agentie.
 

Tine legatura cu cel putin o agentie de turism
 

Aboneaza-te la newsletterele agentiilor de turism. Astfel vei fi informat din timp asupra ofertelor speciale si a reducerilor care se fac. De exemplu, la Interra Travel gasesti “Oferta zilei”, cu preturi competitive pentru diverse vacante.

De asemenea, tine legatura cu un agent turistic. Daca stii deja destinatia pe care vrei sa o vizitezi anul acesta sau, cel putin, ce vrei sa faci in vacanta 2011, vei putea primi oferte care sa corespunda cerintelor tale. Este recomandat sa fii informat si sa-ti achizitionezi o vacanta din timp, deoarece paleta este mult mai diversificata.

De exemplu, daca te intereseaza Creta, poti sa te documentezi asupra hotelurilor din statiuni si sa selectezi cateva, care ti-au placut mai mult. Apoi vei urmari doar ofertele pentru aceste hoteluri, asigurandu-te ca nu vei ajunge sa accepti ceea ce a mai ramas nevandut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea