Vacante

#ghidolina #manson #accesorii pegas #bicicleta pegas #pegas #sa

Accesorii din piele pentru bicicleta. Gama premium de la Pegas

Iubitorii pedalatului pe doua roti pun mare pret pe bicicleta lor. Pentru ei, bicicleta nu este doar un mijloc de locomotie si atat. Este parte din familie, astfel ca ii acorda cea mai mare atentie. Iar aceasta atentie poate sa insemne de la grija pentru intretinerea ei in stare perfecta, la customizarea bicicletei cu accesorii exclusiviste.

Pegas iti ofera sansa sa tranformi o bicicleta clasica, obisnuita, intr-una de lux. Totul datorita accesoriilor din gama premium cu care iti poti dota bike-ul. Pentru ca si bicicleta ta merita sa fie impodobita elegant, sa arate ca si cand ai iesi cu ea la defilare pe bulevardele din Paris.

Astfel, in Atelierele Pegas iti poti crea bicicleta visurilor tale. Cu ajutor specialistilor Pegas, care te vor indruma in privinta accesoriilor de calitate, iti poti “utila” bicicleta asa cum iti doresti. Iata cateva dintre accesoriile de lux pe care le poti utiliza:

Sa din piele

Pielea este un material care confera calitate oricarui produs. Pegas iti propune o sa din piele extrem de rezistenta, care nu se va deteriora in ani buni de functionare. Pentru o nota retro, care sa aminteasca de bicicleta bunicului, alege o sa din piele culoarea mierii. E foarte eleganta. Poti la fel de bina sa alegi o sa din piele de culoare neagra. Toate au stantat logoul Pegas si o placuta cu logo gravata cu laser. Niturile sunt din otel inoxidabil, iar saua vine cu un set de chei de intretinere pentru dispozitivul integrat de intindere si ergonomie a materialului (piele) pentru sezut.

Ghidolina din piele

Ghidolina are rolul de a oferi un contact mai bun pe ghidon. Ghidolina din piele naturala are cu aspect clasic, iar scopul sau este, dupa cum spuneam, nu este doar unul estetic, ci este si foarte utila, sporind confortul si aderenta mainilor pe ghidon. Ghidolina din piele Pegas este excelenta la atingere, iar datorita perforatiilor sale, permite palmelor sa respire. Pielea din care este confectionata ii confera biciletei un aspect retro. Ghidolina din piele este rezistenta in timp, astfel ca te vei bucura de confortul oferit de ea vreme indelungata.

Mansoane din piele

Mansoanele din piele asigura contactul dintre palme si ghidon, iar pentru siguranta ta, acestea trebuie sa fie aderente si sa ofere confort. Pielea este un material foarte rezistent care, spre deosebire de cauciucul siliconat a carui rezistenta este limitata, pielea nu se deterioreaza prea usor. Un set de mansoane din piele de la Pegas iti va asigura confort pe toata durata calatoriei. Mansoanele sunt dotate cu inel de blocare, iar pe dopurile laterale au marcata emblema Pegas.

Geanta din piele

Si pentru ca nu iti doresti niciodata sa ramai in pana cu bicicleta si sa nu stii ce sa faci, ai nevoie sa porti cu tine mereu o geanta de scule. Geanta de scule de la Pegas a fost conceputa atat pentru bicicletele de oras, cat si pentru cele de drumetie. E suficient de incapatoare incat sa poti avea mereu o mini-pompa pentru ridicat presiunea in roti, un set de chei si un tub de lubrifiant pentru uns lantul. Geanta din piele pentru bicicleta are forma clasica de butoi si se fixeaza cu chingi din piele.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea