Vacante

#concurs #concurs turism #editura litera #calatorii in orice anotimp

Acasa.ro si Editura Litera International iti ofera volumul Calatorii in orice anotimp

Turism.Acasa.ro si Editura Litera International te invita la concurs! Ti-ai dorit sa calatoresti indiferent de anotimp? Acum ai ocazia sa te documentezi pentru vacanta ta, afland informatii despre cele mai spectaculoase destinatii din intreaga lume, potrivite pentru fiecare moment al anului!

A calatori presupune totusi un plan asupra optiunilor. Numai gandul la explorarea unui nou oras, a unui lant muntos sau a junglei iti da fiori. Planificarea poate sa fie uneori derutanta si stresanta.

De aceea, aceasta carte nu este, precum majoritatea cartilor de calatorie, un ghid plin de harti. Ea este o carte a inspiratiei si a fanteziei si te invita, in fiecare luna, sa cauti locuri unde ar fi placut sa mergi. De exemplu, in luna februarie, poti alege intre Havana - orasul plin de muzica si dans, Angkor - vechea capitala ascunsa in jungla sau Peninsula Antarctica - unde iti poti petrece zilele plutind pe apele iceberg-urilor. Volumul contine sugestii, recomandari, informatii despre festivaluri, obiective si fotografii inedite .

Participa la concurs si vei castiga unul dintre cele 2 exemplare ale volumului "Calatorii in orice anotimp".

Cum poti participa

Daca vrei sa castigi cartea, inscrie-te la concurs, dand click aici si raspunzand la intrebarea de pe forum. Vor fi premiate cele mai interesante raspunsuri. Pentru a raspunde pe forum.acasa.ro trebuie sa ai cont pe acasa.ro sau sa creezi unul, daca nu ai. Te poti inregistra aici pentru un nou cont.

Premiile puse in joc de Editura Litera sunt 2 exemplare din volumul " Calatorii in orice anotimp ".

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 5 octombrie – 5 noiembrie 2009 . Castigatorii vor fi anuntati atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Castigatorii sunt:

  • Manuela Cepoi
  • Andreea Rascanu 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea