Vacante

#destinatii romantice # destinatii iarna #destinatii vacanta #vacanta de iarna

8 destinatii romantice de iarna

Imagineaza-ti un loc mirific, departe de galagie si aglomeratie, in care sa te poti bucura ziua de zapada, partii excelente si peisaje de basm, iar seara sa stai alaturi de cel iubit cu o cana de ceai in mana, in fata semineului si sa depeni amintiri placute. Iata 8 destinatii romantice pentru vacanta de iarna, la care sigur nu te-ai gandit pana acum.

1 Sun Valley (Idaho) se numara de mult timp printre cele mai romantice destinatii de vacanta, inca de cand a devenit celebra in lume. Un renumit site de turism spunea despre aceasta regiune: "Sun Valley are un accent european amestecat cu atmosfera din Vestul Salbatic ."

2 Crested Butte (Colorado) este orasul minier de poveste, perfect, aflat la baza muntilor, ideal pentru amatorii de schi si calarie, de la experti la incepatori. Aici veti gasi restaurante intime si placute unde poti lua cina, care se pot mandri cu meniuri bogate si variate din bucataria ibnternationala a popoarelor.

3 Taos (New Mexico) combina magia sud vestului cu bucuria schiatului. Partiile de schi sunt dotate cu telescaune care urca la inaltimi ametitoare si iti ofera o panorama de vis asupra muntilor. In plus, statiunea este impanzita cu restaurante montane, hanuri si pensiuni, dar si galerii de arta si diverse locuri de petrecere a timpului liber, astfel incat nu-ti va ajunge o saptamana sa le vizitezi pe toate.

4 Jackson Hole (Wyoming), evoca spiritul vestic al povestilor de dragoste cu final fericit. Vei fi uimit de panoramele spectaculoase, spaurile luxoase, hotelurile cu decor surprinzator, toate aflate intr-un oras autentic de vest. Partiile se schi si snowboard sunt cele mai bune din tara.

5 Banff (Canada) se afla chiar in mijlocul maiestuosilor munti canadieni Rocky si reprezinta combinatia perfecta intre partiile de schi senzationale , un oras prin care plutesc constant arome irezistibile de la restaurante selecte si celebrul Chateau Lake Louise.

6 Orasul Quebec, inconjurat de statiunile Mon Saint Anne, Stoneham si Le Massif, este renumit pentru atmosfera sa romantica si hotelurile frantuzesti care se intrec in a face pe plac turistilor indragostiti sau veniti aici in cautarea iubirii. Cafenelele si ceainariile aflate la tot pasul te imbie cu un ceai exotic sau un vin vechi, iar indragostitii care se plimba la brat iti zambesc prieteneste.

7 Bretton Woods (New Hampshire) cu al sau hotel celebru, Mount Washington, a adus atmosfera de dragoste din adancurile istoriei in zilele noastre, insa pentru a afla asta trebuie sa ajungi la poalele Muntilor Albi. Renumitul hotel renumit in toata lumea a fost renovat recent si are un dining in care s-au filmat diverse scene din filme celebre , un bar in care se asculta multica clasica si swing, dar si un ring de dans, care, impreuna cu partia senzationala de schi, atrag turisti din intreaga lume.

8 Stratton (Vermont) ofera chintesenta experientei pe care o poti trai numai in New England multumita numeroaselor hoteluri bed & breakfast care te primesc si fara rezervare, magazinelor cu produse traditionale dar si partiilor de schi bine utilate pentru schiori de toate varstele si gradele de experienta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea