Vacante

#plaje iarna #vizitare plaje #destinatii de vacanta #plaje #vacanta

6 plaje pe care este mai bine sa le vizitezi iarna

O vacanta pe o insula exotica, atunci cand in tara iarna aduce zapada si temperaturi scazute, este tot ce si-ar putea dori cineva. Nu mai astepta pana vara viitoare si planifica-ti chiar acum urmatoarea vacanta pe una dintre aceste plaje pe care este mai bine sa le vizitezi iarna.

Paradise Island, Bahamas

Insula Paradisului sau Paradise Island este pentru cei mai multi turisti sinonima cu ceea ce inseamna de fapt Bahamas. Iarna este momentul perfect pentru o vacanta in acest colt de Rai. Nisipul alb si fin si apa de un albastru intens sunt doar doua motive care te vor face sa iti doresti sa ramai pentru totdeauna in acest loc.

Uvita Beach, Costa Rica

Pe coasta de sud a Pacificului din Costa Rica, numita si Coasta Balenei, se afla plaja Uvita, una dintre cele mai cunoscute zone din care poate urmari migratia balenelor nordice, in perioada iernii. Plaja Uvita este considerata una dintre cele mai spectaculoase zone de pe coasta, datorita peisajului plin de estuare si mangrove. Pe langa admirarea migratiei balenelor, turistii se mai pot bucura si de o serie activitati nautice precum snorkeling, scuba diving si kayak, calarie sau de relaxare la soare.

Insulele Tahiti

Atunci cand visezi la un paradis exotic in miez de iarna, alege insulele Tahiti. Apele turcoaz, nisipul alb precum zaharul, palmierii si bungalourile de aici sunt tot ce ai nevoie pentru o vacanta splendida. Temperaturile in perioada iernii sunt perfecte pentru plaja si baie in apa cristalina, iar preturile la cazare sunt mult mai mici. Plajele ofera de la cel mai alb si fin nisip in Tahiti si Bora Bora pana la nisipul roz de pe plajele ascunse din Tikehau.

Maui, Hawaii

Bucura-te de zilele cu soare si de vremea perfecta cat e iarna de lunga, atunci cand te pregatesti pentru o escapada pe plajele cu nisip auriu din Maui. Pentru cei pasionati de surf, lunile de iarna sunt cele in care aici pot avea parte de valurile perfecte, in special pe tarmul estic din Hana si pe cel nordic din apropiere de Pa’ia si Kanaha. Plajele grozave sunt doar unul dintre motivele pentru care Maui este cea mai cautata insula din Hawaii.

Condado Beach, Puerto Rico

Iarna este momentul ideal in care sa vizitezi Puerto Rico, pentru ca acum vremea este calda, este soare in fiecare zi si atmosfera este calma si relaxanta. Plaja Condado din San Juan este una dintre cele mai populare de pe insula in lunile de iarna, si pentru ca este la doar cinci minute distanta de aeroport. Plaja are un aer destul de urban, cu multe hoteluri, restaurante si magazine, fiind inconjurata de apa turcoz si nisip in culoarea vaniliei.

Laguna Beach, California

Temperaturile de vara, apa calda si o multime de palmieri sunt cateva detalii suficiente care te vor face sa uiti imediat de iarna, atunci cand iti planifici o vacanta la Laguna Beach. Fie ca vrei sa te bucuri de sporturi nautice sau de viata vibranta de pe insula, posibilitatile sunt nenumarate aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea