Vacante

#sibiu #dragobete #sighisoara # vacanta romania #vacanta dragobete #dragobete romania # targul mures

6 locuri romantice din Romania unde sa mergi de Dragobete

Sibiu, Sighisoara sau Targu Mures sunt doar cateva dintre orasele care ascund locuri ideale pentru indragostitii care vor sa sarbatoreasca Dragobetele asa cum se cuvine, pe meleaguri romanesti.

Iata cateva dintre locurile din Romania pe care poti sa le vizitezi de Dragobete pentru a-ti surprinde iubitul/iubita cu o atmosfera romantica, tipic romaneasca.


Sibiu

Turnul Sfatului este locul din care se poate vedea tot Sibiul si este ideal pentru a petrece cateva clipe romantice cu partenerul de viata. Va puteti plimba si printre cladirile medievale, pe Podul Minciunilor si in Piata Mare, ca doi adolescenti liberi si inconjurati de cladiri frumoase, cu iz istoric.


Targu Jiu

Targu Jiu este recunoscut pentru faptul ca primeste anual, de Dragobete, sute de indragostiti din toata tara, care vin sa isi declare dragostea la faimoasa Poarta a Sarutului.

Poarta Sarutului se afla la intrarea din parcul orasului, iar pe laturile fiecarei coloane se regasesc doua jumatati ale unui cerc, care simbolizeaza sarutul.


Bucuresti

Bucurestiul abunda in locuri romantice, ideale pentru indragostiti. Arcul de Triumf, Parcul Herastrau, Parcul Cismigiu sau stradutele din centrul istoric sunt doar cateva dintre aceste locuri pe care le poti vizita impreuna cu persoana iubita, de Dragobete.


Constanta

Cazinoul din Constanta sau faleza sunt doar cateva dintre locurile romantice in care poti merge cu partenerul pentru a petrece impreuna momente unice.


Targu Mures

Targu Mures detine nenumarate obiective turistice romantice, ideale pentru indragostitii care vor sa se plimbe de Dragobete intr-un oras absolut superb. Aici veti putea vizita Piata Trandafirilor (unde vei putea admira numeroase cladiri cu arhitectura in stil baroc), Turnul Franciscanilor sau Palatul Culturii.

O simpla plimbare pe strazile din Targu Mures este o adevarata experienta plina de romantism atunci cand esti indragostit, asa ca te poti plimba prin tot orasul, ore in sir, fara sa te plictisesti.


Sighisoara

Sighisoara este locul in care te poti retrage cu persoana iubita atunci cand doriti sa va "rupeti" complet de agitatia vietii urbane. Orasul este considerat de foarte multe persoane ca fiind o poarta spre Evul Mediu, asa ca veti fi fascinati de cladirile ridicate in urma cu cateva secole, strazile pline de mister si atmosfera foarte relaxanta.



Sursa foto: wikimedia.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea