Vacante

#destinatii city break noiembrie #city break noiembrie # destinatii city break #noiembrie #city-break

6 destinatii perfecte pentru un city break in luna noiembrie

Stim ca noiembrie este ultima luna inaintea iernii. Asadar cautam sa mai petrecem o ultima vacanta tip city break pana cand apare zapada. Iata cateva destinatii perfecte pentru o mini vacanta pentru luna noiembrie:

 

1. Zagreb

Croatia este o tara frumoasa care are multe obiective turistice de oferit. Zagrebul este un loc perfect pentru un weekend prelungit care poate sa imbine teatrele si muzeele cu cafenelele elegante si chic. Galeriile de arta si muzicantii stradali pot sa fie in acord cu privelistile frumoase ale centrului orasului. Foarte aproape de Zagreb, este muntele Medvednica. Aici de fiecare data cand vremea permite se poate schia si se pot face sporturi de iarna. De asemenea in anotimpul potrivit se fac drumetii foarte atractive.

 

2. New York

Fara indoiala ca nu exista un oras mai plin de clasa si de eleganta, de magie si de frumusete precum New York. Este un oras plin de magazine care atrag privirile, de parcuri spectaculoase, de poduri si cladiri specifice, recunoscute de catre orice om. Spre sfarsitul lunii noiembrie acest oras capata si mai multa savoare pentru ca pe 23 Noiembrie este Ziua Recunostintei, o sarbatoare care implica decor si parade nelipsite.

 

3. Dubai

In Europa timpul este mai racoros in unele locuri, insa in Dubai este perioada perfecta pentru o vacanta. Temperaturile medii sunt de 25 de grade Celsius, facand sezonul sa fie potrivit pentru plimbari si vizite. Constructiile lor sunt impresionante, masive si unice. Ele atrag prin grandoare si modul interesant al design-ului. Cumparaturile pot de asemenea sa fie puse pe lista de prioritati, acolo gasind unele dintre cele mai mari Mall-uri din lume.

 

4. Porto

Porto este la o scurta distanta de zbor de UK, de aproximativ 2 ore. Atunci cand vrei sa petreci cateva zile intr-un loc cu un farmec aparte, care are un aspect deosebit. Poti aici sa petreci timp pretios intr-o cafenea din Ribeira sau sa bei un pahar de vin rosu specific locului. La scurta distanta de calatorit poti sa gasesti malul marii si valurile ei.

 

5. Bruges

Popularitatea de aici este mare in orice anotimp, incepand cu toiul iernii cand este necesar sa iti pui hainele groase si sa te bucuri de aerul rece, pana in mijlocul verii cand poti explora imprejurimile si te poti bucura de priveliste. In noiembrie insa este perfect pentru a te bucura de plimbari si pentru a gasi un oras cu mai putina lume, care sa iti permita sa explorezi in liniste, fara aglomeratie. Aici sunt amestecate locuri vechi ale orasului, cladiri istorice si cafenele deosebit de frumoase. Poti sa mananci ciocolata lor si berea facuta local sau sa mergi 366 de pasi ai Turnului Belfort.

 

6. Cracovia

Cracovia este un loc plin de istorie si de cultura. El are cea mai mare piata medievala ce atrage prin frumusetea sa. Aici poti asculta jazz la scena speciala pentru acest tip de muzica si poti sa mergi in cafenele si restaurante locale. Poti vizita Castelul Wawel si Fortareata Barbakan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea