Vacante

#destinatii europene #vacanta luna de miere #destinatii #destinatii de vacanta #luna de miere

6 destinatii europene perfecte pentru luna de miere

Luna de miere este o experienta unica in viata, de aceea trebuie sa fie de neuitat. Lumea este la picioarele tale si merita sa te bucuri de cateva zile speciale alaturi de persoana iubita, intr-o destinatie in care sa va simti bine. Alege una dintre destinatiile europene perfecte pentru luna de miere.

Positano

Cel mai cunoscut oras de pe Coasta Amalfi, Positano este locul in care nu ai cum sa te plictisesti, fiind si o destinatie exclusivista pentru cei care aleg sa isi petreaca luna de miere in cochetul orasel italienesc. Luna de miere in Positano inseama plimbari pe stradutele inguste si intortocheate ale orasului, ce par ca se termina direct in mare, admirarea naturii si caselor colorate inconfundabile de aici, o multime de obiective turistice de neratat, plimbari cu barca pe mare sau ore de relaxare pe unele dintre cele mai populare plaje din Europa.

Hvar

Daca Parisul sau Praga sunt destinatii deja obisnuite pentru cei proaspat casatoriti, Hvar este paradisul pe pamant si una dintre cele mai atractive destinatii din Europa, pentru ca luna de miere sa fie de neuitat. Hvar este cea mai frumoasa insula din Croatia, plina de monumente istorice deosebite, cu plaje numeroase si foarte curate, hoteluri de lux, ape limpezi si locul preferat de relaxare al multor celebritati precum George Clooney sau Beyonce.

Corfu

Insulele grecesti reprezinta destinatia preferata de vacanta a multor romani, iar printre acestea unele sunt perfecte si pentru luna de miere. Pentru cei care iubesc soarele si apa albastra a marii, Corfu este una dintre cele mai frumoase, dar si luxoase insule grecesti, in care un cuplu poate petrece o vacanta romantica, dupa nunta.

Algarve

Algarve este destinatia perfecta pentru luna de miere, in care va veti bucura atat de soarele bland al Portugaliei, dar si de alte cateva experiente inedite. In Algarve, puteti explora frumusetea salbatica a coastei de sud vizitand pesteri spectaculoase, incercati un tur culinar prin satele autentice din jur, mergeti in croaziera pe mare sau incercati sporturi nautice.

Coasta de Azur

Una dintre cele mai romantice destinatii pentru luna de miere este Coasta de Azur, locul care l-a inspirat pe Picasso sa dea nastere celor mai mari capodopere. Privelistile pitoresti si marea azurie fac din Riviera Franceza un loc perfect pentru cateva zile de relaxare, dupa nunta. Cei care aleg Coasta de Azur pentru luna de miere pot imbina relaxarea la plaja, cu arta moderna si gastronomia frantuzeasca.

Nisa

Una dintre cele mai frumoase destinatii europene in care tinerii casatoriti se pot bucura de plaja si soare este, fara indoiala, Nisa. Situat in sudul Frantei, frumosul oras ofera experiente de neuitat, obiective turistice, dar si unele dintre cele mai romantice plaje din Europa. Nisa se afla la aproximativ 900 de kilometri distanta de Paris, si sunt mai multe mijloace de transport care ajung aici, in cazul in care veniti din capitala Frantei. Cei care aleg Nisa pentru luna de miere nu ar trebui sa rateze Vieux Nice, districtul istoric al orasului, cu stradute inguste si pitoresti, obiective turistice, restaurante si magazine.

Surse foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea