Vacante

# infoturism #sejur ieftin #city-break #vacante ieftine

5 trucuri pentru un city-break fara batai de cap

Atunci cand vrei sa iti oferi un scurt ragaz de relaxare, city-break-ul este o varianta la indemana. Schimbi pentru doua-trei zile peisajul si te alegi cu amintiri interesante. Cum faci totusi sa nu ai parte de batai de cap in ceea ce priveste organizarea micii excursii?

Avem cateva ponturi care cu siguranta ti se vor dovedi utile:

1. Redu cheltuielile

Poti alege sa calatoresti cu avionul, dar in acest caz vei plati cu siguranta un pret mai mare. Poti sa pleci cu autoturismul personal sau cu trenul. Calculeaza care este variant mai ieftina. E posibil sa ti se para trenul cea mai accesibila solutie. Un bilet la clasa I, mai ales intr-un tren international, iti ofera confortul de care ai nevoie: spatiu, priza pentru laptop, aer conditionat.

2. Ia cu tine o singura geanta de mana

Suntem tentati sa luam cu noi in vacante tot ceea ce consideram ca ne-ar putea fi necesar. Si cand ajungem inapoi acasa realizam ca jumatate dintre lucrurile pe care le-am carat cu noi au fost inutile. Organizeaza-ti bagajul pentru city-break cat mai bine asa incat sa se incadreze tot la o geanta de mana. Alege o geanta cu o curea transversala, asa incat sa ai mainile libere la nevoie.

3. Maximizeaza totul

In trusa de machiaj pune doar strictul necesar, acele produse de extrema urgenta si nimic altceva. Ia sampon 2 in 1 si foloseste gelul de dus in loc de sapun de maini. Nici tenul tau nu va pati nimic daca vei folosi pentru doua zile crema de corp in locul celei speciale pentru fata.

4. Fa schimb

Daca pleci impreuna cu prietenii, nu e cazul sa va luati fiecare cate un uscator de par, sa spunem. Locuind in acelasi hotel, e simplu sa faceti schimb, la nevoie.

5. Foloseste smartphone-ul

Descarca-ti pe telefonul mobil aplicatii utile. Poti gasi oferte de cazare ieftine la orice ora si poti face rezervari direct de pe smartphone prin intermediul aplicatiei oferteturism.ro. Gasesti aici oferte atent selectate de la agentii de turism, hoteluri sau pensiuni. Prin intermediul filtrelor de cautare ale aplicatiei LastMinute poti obtine cele mai bune solutii rapide pentru vacanta ta.

Sursa foto: getgoinginsurance.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea