Vacante

#amsterdam #rio de janeiro #sydney #top orase fericite #orase oameni fericiti

5 orase in care traiesc cei mai fericiti oameni din lume

Vrei sa fii fericit? Atunci alege sa locuiesti intr-un oras in care fericirea pluteste in aer, iar oamenii sunt veseli si binedispusi tot timpul! Iata care sunt orasele cu locuitorii care prin traiul lor de zi cu zi reusesc sa surprinda sensul expresiei "la vie en rose"!

1. Rio de Janeiro (Brazilia)

Rio de Janeiro este considerat orasul cu cei mai fericiti oameni din lume. Gazda a numeroase evenimente de mare anvergura, cel mai cunoscut dintre ele fiind Carnavalul anual care aduna miliuoane de oameni din intreaga lume, si cu multiple atractii turistice impresionante, Rio insumeaza toate calitatile necesare pentru a deveni cel mai vesel si distractiv oras din lume.

2. Sydney (Australia)

Unul dintre cele mai prietenoase si vesele orase din lume este si Sydney. Din indepartata si insorita Australie, orasul Sydney ofera locuitorilor lui o viata linistita, cu multiple evenimente relaxate si distractii pe cinste, care il situeaza pe pozitia a doua a celor mai "fericite" orase din lume.

3. Barcelona (Spania)

In Barcelona gasesti rapid toate ingredientele necesare pentru a fi vesel, binedispus si relaxat tot timpul. Populata de oameni prietenosi, cu o vreme placuta pe toata perioada anului si gazduind una dintre cele mai puternice si indragite echipe de fotbal din lume, Barcelona este un oras in care traiul este mai "roz" decat in multe alte regiuni ale lumii.

4. Amsterdam (Olanda)

Un alt lacas al distractiei pe cinste este Amsterdamul. Orasul are o viata de noapte impresionanta, iar orice pasionat de sex, droguri si rock and roll se simte ca acasa pe strazile celebrei metropole. Este adevarat ca, de multe ori, fericirea locuitorilor este indusa sau usor potentata si de droguri sau iarba, insa una peste alta, Amsterdamul ocupa un merituos loc patru in topul oraselor cu cei mai relaxati si veseli oameni din lume.

5. Melbourne (Australia)

Australia pare sa fie, fara doar si poate, taramul fericirii. Nu are doar un singur oras care se mandreste cu cei mai fericiti locuitori, ci doua. Si Melbourne a urcat rapid in top, fiind printre primele cinci mteropole din lume in care oamenii au descoperit fericirea.




Sursa foto: oboi.ws

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea