Vacante

#vacanta Brasov #apartament Brasov #curatenie Brasov #brasov

5 motive sa te muti in Brasov

In tinerete, obisnuim sa calatorim foarte mult, sa experimentam diversitatea mai multor orase si sa nu ne facem planuri pe termen lung cu privire la orasul in care locuim. Dupa o anumita varsta, incerci sa iti cauti un oras in care sa te stabilesti si sa incepi sa iti traiesti viata, insa aceasta alegere nu a fost nicicand mai usoara. Brasovul este locul ideal in care te poti muta si o poti lua de la capat. Iata de ce!

Aerul curat si linistea orasului

Suntem atat de obisnuiti cu aerul poluat incat atunci cand ajungem intr-o zona de munte, ni se pare ca nu putem respira. Brasovul este unul dintre cele mai curate orase din tara si care iti ofera multe posibilitati de a te relaxa mai ales in aer liber. Chiar daca este un important centru universitar, acesta ramane un oras linistit in care te poti plimba fara sa auzi prea multe claxoane sau tipete si sa vezi oameni nervosi. Este orasul perfect in care iti poti reincarca bateriile, asa ca, de ce nu il incerci?

Preturi accesibile

Trebuie sa știi ca Brasovul este un oras in care poti trai decent chiar daca nu ai salariu de mii de lei pentru ca in primul rand, preturile pentru apartamente de inchiriat in orasul Brasov sunt mult mai mici decat in majoritatea oraselor mari din Romania. Mai mult decat atat, anul acesta, Brasovul este singurul oras care a inregistrat o scadere a preturilor pe piata imobiliara, in conditiile in care in orase mari precum Clujul, preturile pentru chirii au crescut cu aproximativ 36%.

Daca nu ne crezi, intra pe unul dintre site-urile specializate cu apartamente de inchiriat in orasul Brasov, alege criteriile pe care vrei sa le indeplineasca apartamentul si incepe cautarea! De la primele rezultate afisate, te vei convinge ca Brasovul este intr-adevar un oras ce merita sa fie luat in considerare atunci cand te hotarasti ca vrei sa te muti intr-un loc nou.

Conform unui studiu realizat de o platforma imobiliara importanta, Brasovul se situeaza pe primul loc daca ne raportam la nivelul de trai, aici fiind cel mai avantajos cost al vietii. Preturi mici la apartamente de inchiriat in orasul Brasov, trai ieftin, oras linistit si frumos, ce ti-ai putea dori mai mult?!

Atractii turistice

Un alt motiv pentru care ar trebui sa iei in considerare mutarea in orasul Brasov este abundenta de atractii turistice. Brasovul este acel gen de oras in care nu ai cum sa te plictisesti pentru ca intotdeauna exista un loc nou de vizitat, un munte de urcat si un muzeu de descoperit. Daca esti o persoana activa, atunci aici este locul ideal pentru tine! Plimbari la poalele Tampei, urcarile pe munte, escapadele in statiunile montane vecine, toate aceste activitati iti vor da ocazia sa experimentezi lucruri noi!

Curatenia

Daca esti una dintre persoanele care se preocupa de mediu si doresti sa traiesti intr-un mediu curat, atunci iti spunem din nou ca Brasovul este cel mai potrivit oras. Daca nu stiai, Brasovul se numara in top 3 ale celor mai curate orase din Romania! Tot ce iti mai lipseste acum este un apartament in care sa te simti ca acasa!

Potentialul economic

Brasovul este si un loc propice pentru deschiderea unei afaceri datorita investiilor in creștere, fiind un oras in plina dezvoltare, atat din punct de vedere al economiei, cat si din punctul de vedere al turismului si o regiune cu cele mai multe locuri de munca. Asa ca, daca vrei sa iti construiesti o cariera, poate ar fi bine sa te opresti in Brasov si sa faci asta!

 

                                                                                                                                                                 Advertorial 

Sursa foto:  pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea