Vacante

#activitati weekend #weekend

5 lucruri pe care nu ar trebui sa le faci niciodata in weekend

Weekendurile au fost create pentru a uita timp de doua zile de problemele cotidiene si de serviciu. In aceste zile trebuie sa ne bucuram de odihna si de persoanele dragi, precum familia.

Iata cinci lucruri pe care nu ar trebui sa le faci niciodata in weekend, chiar daca esti o femeie singura:

Curatenie in casa

Weekendurile trebuie sa fie odihnitoare, sa ne incarcam bateriile epuizate peste saptamana. Asadar, orice activitate casnica nu ar trebui facuta in weekend. Chiar daca este dezordine, stabileste o zi din saptamana in care sa faci curatenie. Joi ar fi cea mai indicata, deoarece nu vei avea timp sa faci prea multa dezordine pana in weekend.

Sa continui sa lucrezi

Sa lucrezi in weekend chiar este un pacat. Te va face sa iti urasti profesia pentru ca te va epuiza si vei fi invidios sa vezi cum alte persoane se distreaza si se relaxeaza in aceste zile, iar tu stai si lucrezi neincetat. Incearca sa faci alte activitati, daca esti o fire energica si simti nevoia permanenta de a face ceva: picteaza, danseaza, insa nu mai sta cu gandul la task-urile de la birou.

Intrerupi dieta

Potrivit cercetarilor, majoritatea persoanelor au tendinta de a renunta la dieta in weekend. Orice ar fi, incearca sa rezisti tentatiei si nu face excese culinare. Gandeste-te ca o saptamana intreaga ai reusit sa obtii rezultate. Iubeste-ti corpul si gandeste-te la beneficiile consumului sanatos.

Ramai conectat

In weekend ar trebui sa renunti si la retelele de socializare. Chiar daca ai avea timp in aceste zile sa mai butonezi telefonul, stai departe de internet. Retelele de socializare te pot epuiza de energie, deoarece poti ajunge sa stai ore intregi pe profilurile prietenilor tai. Vei vedea ca lumea nu se termina si exista o multime de lucruri de facut in afara de Facebook.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea