Vacante

#italia #canada #germania #vacanta #japonia #marea britanie # vacanta toamna #destinatii de vacanta

5 locuri superbe pe care trebuie sa le vezi toamna

 

A venit toamna, ceea ce pentru multi inseamna pregatirea unei noi vacante. Odata ce vara a luat sfarsit, multe locuri devin mult mai accesibile: dispare aglomeratia, preturile sunt mai mici, locurile de cazare sau biletele de avion sunt mai usor de gasit acum, iar spectacolul naturii in acest sezon este unic. Peisaje frumoase, locuri imbracate in culori superbe, vremea excelenta pentru plimbare, iata ce vei descoperi in cateva dintre destinatiile de vacanta in care trebuie sa ajungi toamna. Europa are cateva locuri de vis pe care le poti vizita toamna, dar tot in acest sezon este momentul ideal in care poti sa ajungi in Japonia sau, de ce nu, in Canada. Inspira-te din urmatoarele idei cand iti faci planuri pentru vacanta de toamna!

Kyoto, Japonia

Japonia este o destinatie de vacanta tot mai cautata de romani, iar toamna este momentul potrivit in care o poti vizita. Peisajele de aici care poarta culorile toamnei sunt fascinante si le poti admira de la finalul lunii octombrie pana la inceput de decembrie. In Kyoto sunt multe parcuri in care te poti plimba si tot aici ai ocazia sa vizitezi cateva temple, dar sa savurezi si gastronomia japoneza cu tot ce are mai bun de oferit.

Toscana, Italia

Toscana este atat o destinatie cautat de gurmazi si iubitorii de vinuri de calitate, dar si un loc cu peisaje care iti taie respiratia. In Toscana, poti sa vezi dealuri si campii care capata cele mai frumoase nuante odata cu venirea toamnei, facand din acest loc unul unic in lume. De la finalul lunii septembrie pana tarziu in noiembrie vei avea ocazia sa vezi cum natura isi schimba culorile de la o zi la alta. 

Vancouver, Canada

Cei care admira natura, vor gasi motive sa ajunga in Vancouver oricand, insa Stanley Park si orasul in sine capata cele mai vibrante si spectaculoase nuante in lunile de toamna. In ciuda a ceea ce se crede, iernile in Vancouver sunt destul de blande si nu este atat de frig cat te-ai astepta. Programeaza-ti o vacanta in Vancouver intre octombrie si noiembrie si vei avea ce vedea..

Bavaria, Germania

Oktoberfest este o traditie in zona Bavariei pe care oricine adora bucataria nemteasca, berea si cultura locului o cunoaste. Planifica-ti o vacanta in Bavaria in aceasta perioada si poti imbina distractia de la celebrul festival cu frumusetea perisajelor de aici, in mijlocul toamnei. Poti face drumetii pe munte sau poti vizita renumitele castele bavareze, vacanta de aici va fi cu adevarat memorabila.

Lake District,  Marea Britanie

Indiferent de unde vii si cum il privesti, Lake District arata superb toamna. Fie ca te urc in varful muntelui pentru a admira privelistea de la inaltime, sau doar stai si admiri frumusetea lacurilor,  vei avea satisfactia unei vacanta de toamna perfecte. Fa o plimbare pana la Castelul Crag de unde poti admira in liniste privelistea nesfarsita care se deruleaza in fata ta. De la mijlocul lunii septembrie si pana tarziu in noiembrie, peisajele iau foarma unor veritabile tablouri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea