Vacante

#camera foto #incarcator solar #android #smartphone #gadgeturi vacanta #monitor de fitness

5 gadgeturi de vacanta pe care este bine sa le ai in bagaj

Paza buna trece primejdia rea, asa ca nu ai niciun motiv sa nu te pregatesti din timp pentru eventuale incidente neprevazute in timpul vacantelor. Iata o lista cu gadgeturi care isi vor dovedi utilitatea in excursii.

1. Alarma portabila

Ideala in cazul in care calatoresti singur intr-un loc strain, ila WEDGE Doorstop Alarm este o alarma portabila pe care o poti fixa sub usa de intrare in camera si se declanseaza in cazul in care aceasta este fortata. Este preferata de femeile care calatoresc singure, dar reprezinta si o buna metoda de a-ti proteja bunurile din camera in timpul vacantei.

 

2. Incarcator solar pentru smartphone

Asigura-te ca nu ramai fara baterie la telefon intr-un loc strain. Tocmai atunci s-ar putea sa ai cea mai mare nevoie de smartphone-ul tau. Asa ca un incarcator solar pentru bateria telefonului este un dispozitiv ce trebuie sa isi gaseasca loc in bagajul tau de calatorie.

3. Amplificator de semnal


Tot pentru smartphone-urile care ruleaza pe sistem Android, un alt dispozitiv, numit SATCase, poate face minuni in privinta semnalului. Practic, telefonul tau smart se va transforma intr-un telefon satelit in zonele fara semnal, permitandu-ti sa apelezi in caz de urgenta. Carcasa care iti amplifica semnalul contine si un dispozitiv de monitorizare cu ajutorul carora echipele de salvare te pot repera pe harta.

4. Monitor de fitness

Bratara care iti monitorizeaza pasii, scarile urcate, caloriile arse si bataile inimii s-ar putea dovedi utila intr-o excursie peste hotare. Nu este recomandat sa o pui la mana daca ai optat pentru un hotel all-inclusive, dar se va dovedi folositoare in cazul in care pleci in explorarea orasului sau a imprejurimilor. Vei sti mereu ce distanta ai parcurs si iti va fi mult mai usor sa te intorci singur la hotel.

5. Camera foto

In privinta camerei foto pe care sa o folosesti in vacanta, cea mai buna varianta este cea a unei camere compacte. Insa, daca tot ai de gand sa investesti in achizitionarea ei, alege marcar un produs de top, cum este Olympus TG-830. Camera este submersibila pana la adancimea de 10 metri si poate functiona in conditii de temperaturi scazute extreme de -10 grade Celsius.

Sursa foto: landoftravel.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea