Vacante

#vacanta #sarbatori de iarna #destinatii # vacanta craciun # vacanta sarbatori

5 destinatii de vis pentru vacanta de Craciun

Daca vrei sa ai cea mai reusita vacanta de Craciun de pana acum, trebuie sa incepi deja sa iti faci planurile si rezervarile, chiar daca mai e ceva timp pana atunci. In cazul in care nu ai idee pe unde sa iti mai petreci sarbatorile de iarna, noi iti venim in ajutor cu cateva destinatii de vis!
 

1. Viena, Austria
 

Capitala Austriei merita vizitata in preajma sarbatorilor. Se lauda cu unul dintre cele mai frumoase targuri si expozitii de Craciun si este unul dintre orasele cele mai frumos ornate si decorate de sarbatori.

Cu siguranta ai ce vedea si vizita, pentru ca orasul pastreaza o istorie si locatii aparte care-ti pot incanta privirile in plimbarile zilnice.
 

2. Mauritius, Africa
 

Pentru cei care vor sa dea frigul si zapada din tara pe o regiune cu soare pentru plaja, avem o destinatie paradisiaca, care merita fiecare banut - insula Mauritius, Africa.

Departe de civilizatie si de zumzetul si stresul sarbatorilor, ai ocazia sa iti faci una dintre cele mai reusite vacante intr-un cadru feeric, plin de relaxare si bunadispozitie.

3. Laponia, Finlanda
 

Pentru cei traditionalisti din fire, care ard in fiecare an de nerabdare ca Mos Craciun sa le calce pragul, avem ca sugestie chiar tara mosului, Laponia (regiunea Rovaniemi ), una dintre destinatiile de vis pentru pasionatii acestei sarbatori.

Zona este parca rupta dintr-un peisaj de basm si plina de surprize si activitati traditionale de iarna.
 

4. Val d'Isere, Franta
 

Daca esti pasionat de schi sau alte sporturi de iarna alege o destinatie europeana de vacanta pentru ca poti gasi zone impresionante dedicate schiului, snowboarding-ului etc.

Poti opta, de exemplu, pentru zona Val d'Isere, care este localizata la granita Frantei cu Italia. Este una dintre cele mai luxoase destinatii de iarna si ofera o multime de avantaje care vin sa-ti transforme vacanta intr-un adevarat vis.
 

5. St. Moritz - Elvetia
 

Statiunea montana St. Moritz isi asteapta vizitatorii cu unele dintre cele mai impresionante partii de schi pentru iubitorii jocurilor de iarna.

Atmosfera este superba in preajma sarbatorilor, ca sa nu mai spunem ca te poti bucura de unele dintre cele mai delicioase si de calitate tipuri de ciocolata din lume.



Sursa foto: destination360.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea