Vacante

#destinatii de vacanta Revelion 2020 #vacanta Revelion 2020 #Revelion 2020 #destinatii de vacanta

5 destinatii de vacanta perfecte pentru Revelion 2020

Oricine isi doreste sa petreaca clipe minunate de Revelion si sa se relaxeze, sa viziteze locuri noi si sa se bucure de vacanta. Iata cinci destinatii de vacanta perfecte pentru Revelion 2020!

 

1. Sydney, Australia

Sursa foto: pixabay.com

Portul Sydney este preferatul a milioane de oameni, atat pentru artificii, cat si pentru atmosfera creata. Insa daca vrei un pic de extravaganta, poti opta pentru inchirierea unei barci si poti sa incepi noul an pe apa. Ca alternativa poti sa mergi pe Insula Cockatoo si poti avea un picnic la inserare. De asemenea daca te pregatesti din timp si inchiriezi un loc poti sa campezi acolo. Si asa nu vei avea nevoie sa alergi dupa taxi dupa miezul noptii. Poti de asemenea sa stai la Hotel Four Season din Sydney.

2. New York City, SUA

Sursa foto: pixabay.com

Sigur ca atunci cand vorbim despre New York si spunem Times Square, nu este cea mai neobisnuita destinatie pentru Revelionul 2020. Insa este un loc ce nu trebuie sa fie ratat si care aduna intr-o singura locatie foarte multi oameni. Pentru a avea o experienta minunata trebuie sa stai la R. Lounge, de unde vei putea vedea totul cu usurinta. Daca vrei sa faci exact asa ca un localnic, poti sa schimbi Manhattan cu Brooklyn. Aici, in parcul Prospect poti sa vezi artificii gratuit si muzica live sau poti sa te duci la "House of Yes", unde poti sa vezi acrobatii aeriene si sculturi vii. Daca vrei un loc elegant unde sa stai in New York, poti sa alegi sa mergi la Hotel Lowell, unde te vei bucura de foiaier neoclasic si de un ceai deosebit.

3. Rio de Janeiro, Brazilia

Sursa foto: pixabay.com

Daca mergi in Rio de Janeiro si vrei sa vezi petrecerile samba, trebuie sa vii de la ora 10 pm pentru a prinde un loc potrivit pentru a avea vizibilitate. In Copacabana Palace este si o scena principala de unde se pot vedea show-urile prezente. Poti sa locuiesti la Belmond Copacabana Palace, care are o vedere speciala a intregului eveniment, insa vei plati pe masura pentru a sta acolo.

4. Barcelona, Spania

Sursa foto: pixabay.com

Barcelona este un loc specific oamenilor care sunt pasari de noapte. Ei se aduna in piata principala la aproximativ 11 seara. In Placa d’ Espanya te poti distra in noaptea dintre ani. De asemenea poti sa optezi la o mica distanta de aceasta piata, pentru un muzeu in aer liber, Poble Espanyol, unde se tine o petrecere plina de dans pana la 6 dimineata. Daca vrei sa te cazezi poti sa mergi la Soho House Barcelona, unde ai o terasa cu piscina pe acoperis.

5. Beirut, Liban

Sursa foto: independent.co.uk

In Beirut, piata centrala, Place de l’ Etoile, o sa fie incarcata de oameni, de muzica cu band care canta live, cu artificii si spectacol de lumini. Totul o sa dureze pana dimineata. Aici viata de noapte si distractia sunt in toi. Poti sa stai la The Albergo, unde eleganta este prezenta prin multa sticla Murano si prajituri care iti sunt servite cand te cazezi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea