Vacante

# vacanta toamna #toamna #destinatii de vacanta #vacanta

5 destinatii de vacanta pe care sa le vizitezi toamna

Unele dintre motivele pentru care poti sa iti doresti sa vizitezi Europa in timpul toamnei este faptul ca perisajele sunt superbe, preturile scad pentru ca se considera ca nu mai este varf de sezon, iar aglomeratia este mult mai mica. Majoritatea celor care calatoresc toamna in Europa se bucura de timp frumos si de o vacanta pe placul lor. Iata cateva destinatii de vacanta pe care sa le vizitezi toamna:

1. Barcelona, Spania

Barcelona este un adevarat spectacol vizual, peisajele fiind superbe, iar cladirile de arta asteptand cu nerabdare turistii. Daca alegi sa vizitezi Spania poti sa mergi in Parcul Gruell, sa vezi Sagrada Familia si Montserrat Royal Basilica. Preturile sunt mai mici, iar tu te poti bucura de cateva zile de magie vizuala.

2. Perthshire, Scotia

Scotia este o tara cu perisaje superbe in orice anotimp, insa, in perioada toamnei, totul devine feeric. Copacii capata culori calde si diverse, iar atmosfera de acolo iti taie respiratia. Se pot gasi elemente naturale precum rauri, dealuri, copaci, toate acoperite de auriul specific toamnei. Localitatea se mai numeste si Big Trees Country, care in traducere inseamna tara cu copaci mari, punandu-se astfel accent pe minunata priveliste intalnita acolo.

3. Bruges, Belgia

Orasul Bruges este medieval si uimeste prin cladirile sale istorice, care, in timpul toamnei, sunt acoperite de plante pe alocuri. Apa care trece pe langa ele reflecta cu delicatete culorile toamnei ce vin din copacii de pe margine. Daca sunt privite apusurile in aceasta localitate, totul pare a fi un tablou imens. Pozele realizate aici sunt spectaculoase, aratand o imbinare intre istorie, arhitectura si peisaje superbe. De asemenea se poate manca ciocolata, fiind cunoscuta pentru gustul si ingredientele sale speciale.

4. Bavaria, Germania

Castelele si festivalurile recunoscute din aceasta regiune, fac turistii sa viziteze Germania in orice perioada a anului. Toamna se poate veni la Oktoberfest, care este cunoscut si adorat de catre multi oameni din orice portiune a lumii. In sudul Germaniei se poate vedea o zona cu peisaje superbe de toamna, cu specificul locului. Muntii sunt acoperiti acolo de copaci care rasar chiar din ei, impadurind cu auriu, cupru si roscat, intreaga regiune. Vizitele la cele 25 de castele de importanta istorica impresionanata sunt alte motive pentru care vizitatorii raman cu amintiri frumoase din vacantele petrecute aici.

5. Dubrovnik, Croatia

Croatia este o alegere a persoanelor care adora natura si care prefera peisajele mirifice in orice anotimp. Toamna la Dubrovnik este speciala prin natura sa complexa, plajele sale impresionante si romantice, ce aduc indragostitii in vacante oricand. Micile pete de culoare reflectate in apa aduc liniste si bucurie. In perioada toamnei aici este inca o temperatura mare, turistii putand sa beneficieze de plimbari pe munte, de statul pe plaja. Turistii sunt mai putini, insa cei care aleg sa petreaca aici vacanta toamna se vor bucura de aceleasi facilitati precum s-ar bucura si in timpul verii. Pot acum sa aiba mai multa liniste si pace si sa admire peisajul si cladirile specifice.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea