Vacante

# destinatii autentice # vacanta grecia #destinatii de vacanta #grecia #vacanta de vara

5 destinatii autentice din Grecia, de care te vei indragosti vara aceasta!

Grecia ramane an de an una dintre destinatiile preferate ale romanilor si nu numai. Fiind o tara turistica, ofera posibilitatea tuturor de a-si petrece vacanta asa cum isi doresc. Poti alege sa stai la plaja si sa te relaxezi inotand in apele de o limpezime aproape ireala, te poti bucura de obiective turistice unice in lume, vizitand locurile unde au luat nastere Legendele Olimpului si poti petrece clipe de neuitat in statiuni autentice, pitoresti.

Avand in vedere miile de destinatii turistice din Grecia si faptul ca te vei hotari greu asupra uneia, vrem sa iti venim in ajutor si sa iti prezentam cinci destinatii autentice, in care vei descoperi cultura greceasca si te vei bucura de ce are mai frumos aceasta tara. Speram sa iti placa si sa te bucuri de un sejur Grecia asa cum ai visat!

1. Alexandroupolis

Orasul Alexandroupolis este situat la numai 450 km de Romania, la granita dintre Europa si Asia si este in prezent o destinatie din ce in ce mai populara. Este ideal pentru cei care doresc sa se relaxeze la plaja toata ziua si sa se bucure de nisip fin si apa azurie, dar si pentru persoanele care adora sa exploreze vestigii istorice, cum ar fi Farul din oras, stradute inguste, atmosfera de port si multe altele. In ceea ce priveste cazarea, iti recomandam Grecotel Astir, un hotel de 5 stele situat la doar 500 m de centrul orasului.

2. Halkidiki

Probabil Halkidiki nu mai are nevoie de nicio prezentare, deoarece este una dintre cele mai apreciate destinatii turistice din Grecia, vizitata de catre turisti din intreaga lume. Peninsula Halkidiki este compusa din trei brate: Kassandra, Sithonia si Muntele Athos, fiecare dintre acestea avand farmecul ei si obiective turistice unice. Te bucuri atat de plaje si de relaxare, dar si de vestigii istorice, ori de viata de noapte atat de apreciata de catre toti cei care doresc sa se distreze pana in zori.  Referitor la vacanta propriu-zisa, iti recomandam un pachet turistic de la Hello Holidays, in Sarti, la Studio Voula. Pachetul cuprinde 7 nopti de cazare, self-catering si transport cu autocarul, asistenta turistica, iar pretul este imbatabil. Pentru mai multe detalii, iti recomandam sa intri pe site-ul Hello Holidays.

3. Evia

O destinatie ce a inceput sa fie din ce in ce mai apreciata in ultimii ani, Evia este recunoscuta pentru autenticitatea peisajelor, traditii, locuri incarcate de istorie si sa nu uitam, pentru bucataria delicioasa. Evia este a doua mare insula a Greciei, situata in Marea Egee, pe Coasta de Est a Greciei Centrale. Aici, te vei bucura de plaje salbatice, deosebite si de cel mai frumos apus vazut vreodata, in satul Rovies. Daca vrei sa experimentezi un sejur in acest colt de Rai, iti recomandam un pachet turistic in Pefki, la Konstantinos Studio, un loc unde te vei simti ca acasa. Pachetul include transport cu autocarul, 7 nopti de cazare si asistenta turistica.

4. Fanari

Fanari este un sat pescaresc, situat in zona de nord a Greciei, pe coasta Marii Egee, departe de zonele aglomerate, unde vei descoperi peisaje de neuitat si o experienta unica. Este cu adevarat o zona in care poti descoperi Grecia autentica si din care te vei intoarce acasa cu multa energie pozitiva si cu gandul la urmatoarea vacanta. In afara de plaje superbe, aici mai poti admira si numeroase specii de pasari, inclusiv flamingo. Recomandarea noastra este un pachet turistic in Fanari, la Vila Theodora, ce include 7 nopti de cazare, transport cu autocar si asistenta turistica.

5. Pelion

Ultima destinatie pe care ti-o recomandam in aceasta serie este Pelion, locul perfect pentru pasionatii de adrenalina, de aventuri si de munte. Te poti bucura de drumetii, trasee montane cu peisaje ce iti taie respiratia, golfuri, plaje salbatice si multe altele. Daca iti doresti un sejur in care sa imbini relaxarea cu distractia si adrenalina, Pelion este destinatia perfecta. Iti recomandam un pachet turistic de 7 nopti, transport cu autocar si mic dejun, la Hotel Zefiros, in Agios Ioannis.

Asadar, daca iti doresti o vacanta in Grecia de neuitat, vara aceasta, alege Hello Holidays si pachetul turistic ce ti se potriveste cel mai bine!

Sursa foto: https://unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea