Vacante

#turisti #panouri solare #ceas #turisti stilati #obiecte de lux # binoclu swarovski #ceas subacvatic #rucsac laptop

4 obiecte de lux recomandate turistilor stilati

In vacantele tale predomina luxul din momentul in care incepi sa iti faci bagajele, pana la transport si cazare? Atunci cu siguranta vei fi incantat de aceste accesorii de lux, foarte utile atunci cand pornesti catre destinatia la care visezi de cateva saptamani sau chiar luni.


Binoclu Swarovski

Fie ca optezi pentru o vacanta in savana sau pe munte, ai nevoie de un binoclu care te va ajuta sa observi mai bine detaliile care te inconjoara. Binoclul Swarovski este ideal pentru tine daca iti doresti un produs de calitate excelenta, dar in acelasi timp usor si simplu de manevrat si utilizat.

Swarovski Optik garanteaza, pe langa calitate, si luminozitate si contrast ridicat si o experienta de vizualizare de neuitat. Chiar daca este un produs de lux, binoclul Swarovski este rezistent la praf si la socuri.

Pret: 3.814 RON


Ceas Omega Seamaster Planet Ocean

Daca esti fan al scufundarilor acvatice, ai nevoie de un ceas rezistent la apa. Ceasul Omega Seamaster Planet Ocean este de o calitate exceptionala, fabricat din otel si sticla de safir.

Ceasul Omega Seamaster Planet Ocean are fund vizibil, luneta rotitoare, coroana insurubata si ventil de heliu.

Pret: 16.336 RON


Cutit Bear Grylls Ultimate Knife

Esti fan Bear Grylls, iar vacantele tale se aseamana cu ale lui? Iti place sa mergi prin paduri, prin munti si sa fii intotdeauna pregatit pentru tot ce-i mai rau? Atunci ar fi bine sa ai la tine un cutit cu ajutorul caruia sa faci fata cu succes vietii in salbaticie.

Cutitul a fost conceput de Bear Grylls si are jumatate din lama zimtata si jumatate plana, capatul manerului striat din otel inoxidabil, iar atasat de acesta se afla un fluier.

Pret: 300 ron


Rucsac de laptop cu panouri solare cu celule fotovoltaice

Chiar daca te vei caza la hotel, sansele sa ai nevoie de baterie pentru laptop, telefon mobil, tableta sau camera foto digitala sunt destul de mari. Si pentru ca nu este intotdeauna simplu sa gasesti o priza, cel mai bine este sa fii pregatit si sa ai o sursa de energie. Astfel, acest rucsac (care se incarca cu energie solara) este cea mai buna, simpla si eficienta metoda pentru a preveni situatiile neplacute.

Pret: 1.717 RON



Sursa foto: inhabitat.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea