Vacante

#Juzcar # destinatii turistice #andorra #vietnam #destinatii de vacanta #bhutan

4 destinatii in cautarea fericirii. Iata care sunt cele mai linistite locuri de pe glob!

De cand nu ai mai avut o vacanta din care sa te intorci cu adevarat fericit? Nu da vina pe transport, servicii sau bagaje pierdute pe aeroport, cel mai probabil destinatia aleasa de tine nu a fost cea mai inspirata. Iata, in schimb, cateva locuri de pe glob unde fericirea pare sa fie la ea acasa!

1. Juzcar, satul strumfilor

Sursa foto: ocholeguas.com

 

Satucul situat la 20 de kilometri de orasul Ronda din sudul Spaniei a adoptat in urma cu patru ani culoarea albastra data fiecarei locuinte in scopul de a promova pelicula "Strumfii". Gaselnita a transformat satul Juzcar, pana atunci ramas in anonimat, intr-un adevarat paradis rustic pentru turisti. Poti servi o portie din viata rurala din Spania condimentata cu vinuri de Malaga si retete traditinale din zona. La 20 de kilometri, Ronda, orasul suspendat pe stanci te asteapta sa il vizitezi pe indelete, atractiile turistice fiind reprezentate de arena de corrida, baile arabe si Palatul regelui maur.

Sursa foto principala: wikimedia.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea