Vacante

# calatorii inedite #destinatii de vacanta #calatorii #vacanta de vara

4 calatorii inedite pe care poti sa le faci in vara aceasta! Vezi acum care sunt acestea!

Fiecare anotimp are farmecul sau, dar vara are parca ceva special. E cald, soare, iar vremea aceasta nu e nici pe departe de stat in casa in fata laptopului, ci, mai degraba, de iesit in oras, de mers la festivaluri si ...bineinteles, de cercetat alte culturi si orase in vacante binemeritate!

Iar pentru ca totul sa capete un contur si mai frumos, vara este anotimpul in care poti creea amintiri de neegalat. Poti incerca lucruri inedite si te poti aventura spre locuri necunoscute care te vor face sa traiesti experiente unicie. Caci, pana la urma, in asta consta frumusetea vietii. Sa traiesti, nu doar sa existi! Asadar iata ce lucruri inedite poti face in vara aceasta:

Zbor cu balonul in Cappadocia

Sigur ai vazut si tu poze in pliante sau reviste cu renumitele stanci turcesti deasupra carora se inalta zeci de baloane colorate. Tentant, nu-i asa? Atunci, ce mai stai? Lasa masina in garaj si pleaca sa te recreezi intr-o aventura de neuitat in tara sultanilor. Asigura-te ca autoturismul este intr-un loc sigur, pentru ca vei sta mult si bine pe taramurile turcesti, de care te vei indragosti iremediabil. Pentru o mai mare siguranta, poti achizitiona de aici usi de garaj orice model ai nevoie, la preturi corecte pentru calitatea oferita. In cazul in care ai doar parcare, te poti orienta catre o poarta culisanta care va oferi protectie si siguranta , pentru ca atunci cand vei reveni din concediu sa nu ai parte de surprize neplacute.

Tiroliana care leaga Spania de Portugalia

Iti va oferi o senzatie unica. Pentru ca este si singura care traverseaza o frontiera internationala. In mai putin de 1 minut vei ajunge din Spania in Portugalia, cu o viteza de aproximativ 70 de km/h. Deci, vei avea parte de adrenalina, nu gluma! Tiroliana se afla deasupra raului Guadiana, iar locul de plecare este marginea castelului Sanlucar, la 100 de metri deasupra raului. Cand vei ateriza o vei face la 15 metri deasupra raului.

Un safari

Este visul oricui iubeste sa calatoreasca si sa vada lumea, iar cei care au experimentat acest lucru spun ca merita banii si efortul. Fie ca alegi Tanzania, Kenya sau Africa de Sud, cu siguranta vei avea ce povesti.

Sa traversezi celebrul pod din Vietnam, sustinut de doua maini uriase

Este situat la 1400 de metri deasupra nivelului marii, iar privelistea de sus este de-a dreptul ametitoare. Cel putin asta afirma cei care au experimentat o astfel de plimbare. Dar, va trebui sa simti pe pielea ta! Lungimea acestuia este de 150 de metri, iar proiectul a fost finalizat in mai putin de 1 an, investitia fiind de peste doua miliarde de dolari. Scopul a fost, bineinteles, de a aduce cat mai multi turisti dornici sa vada celebra pasarela.

Chiar daca nu vei putea sa bifezi toate obiectivele din lista, macar doua dintre acestea ai putea sa nu le treci cu vederea. Daca esti tentat, toamna are si ea farmecul ei si iti poti continua aventura inceputa in vara!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea