Vacante

#city break napoli #city break berlin #city break lisabona #city break vara #destinatii de vacanta #city-break #lisabona #berlin #vacanta #napoli

3 destinatii perfecte pentru un city break in plina vara

Vara este momentul perfect pentru drumetii, vacante si city breakuri. Daca vrei sa vizitezi cat mai multe tari si orase iti propunem trei destinatii perfecte pentru un city break in plina vara, pe care trebuie sa le bifezi si tu anul acesta!

Napoli

Sursa foto: hotelpiazzabellini.com

Napoli este un orasel din Italia ce merita vizitat. Napoli este amplasat in apropierea vulcanului Campi Flegrei, fiind un obiectiv turistic important. In plus peisajele sunt uimitoare. Daca ajungi la Napoli nu trebuie sa ratezi obiective turistice precum Castel dell’Ovo, Palazzo Reale, Piazza del Plebiscito, Castelul Nuovo, portul, impresionanta priveliste de la Castelul Sant Elmo sau Certosa di San Martino. Un city break in Napoli este perfect pentru un weekend de vara calduros.   

Sursa foto principala: aegeanair.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea