Vacante

#companii aeriene #blue air #carpatair #tarom #check-in online

3 companii aeriene au un nou serviciu de check-in online

Companiile aeriene au lansat un serviciu de online , destinat pasagerilor. Prin folosirea unui astfel de serviciu calatorii economisesc timp, evita cozile din aeroport, isi pot alege in avans locul preferat in avion si se pot prezenta in aeroport direct la poarta de imbarcare. 


Check-in online la Tarom
 

Tarom introduce din 15 iulie un serviciu de chech-in online. Serviciul poate sa fie folost de catre pasageri cu maximum 30 de ore si cu pana la 1 ora inainte de plecare. Clientii companiei vor putea sa foloseasca serviciul pentru zborurile cu plecare de pe Aeroportul Otopeni spre toate destinatiile interne si externe, cu exceptia catorva: Moldova, Milano, Varsovia si Geneva.

Prin serviciul de chech-in online, clientii companiei aeriene vor putea sa efectueze singuri formalitatile de check-in pe internet si isi vor putea alege locul dorit in avion. Dupa incheierea acestor formalitati, pasagerii pot sa-si tipareasca cartea de imbarcare in avion, iar cei care nu au bagaj de cala , pot sa mearga direct la poarta de imbarcare. Cei cu bagaj de cala trebuie sa se prezinte la ghiseul TAROM „Baggage Drop-Off” aflat in aeroport, pentru a-si lasa bagajul.

Noul serviciu este disponibil pentru toti pasagerii TAROM care detin un bilet valid, in format electronic, pe :

  • unul dintre zborurile companiei sau
     
  • unul dintre zborurile realizate in cooperare cu liniile aeriene partenere – Air France, KLM si Air Europa si operate cu aeronavele acestora.

Check-in-ul online este disponibil pentru zborurile operate cu aeronavele Tarom si cele realizate in cooperare cu liniile aeriene partenere de la:

  • Otopeni catre toate destinatiile interne si internationale mai putin catre Moscova, Milano, Varsovia si Geneva;
     
  • aeroporturile interne Bacau, Baia Mare, Cluj Napoca, Iasi, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Timisoara;
     
  • aeroporturile internationale Amsterdam, Atena, Belgrad, Beirut, Larnaca, Lyon, Munchen, Nisa, Paris Charles de Gaulle, Riga, Tel Aviv, Roma.


Web Check-in la Carpatair


Carpatair a lansat serviciul de Web Check-in, disponibil 24 ore si o ora inainte de plecarea avionului. Pentru a folosi serviciul de check-in online, este nevoie de un bilet electronic emis pentru un zbor al companiei, acces la internet si imprimanta.

Dupa incheierea procesului de check-in se tipareste cartea de imbarcare. Apoi, pasagerul se poate indrepta direct spre aeroport. Pasagerii care au doar bagaj de mana pot sa mearga la controlul de securitate si de frontiera. Apoi, acestia se prezinta direct la poarta de imbarcare la ora indicata pe bilet.

Serviciul este disponibil pentru plecarile din Romania, Moldova, Ungaria si Ucraina spre toate destinatiile Carpatair.


Check-in prin internet la Blue Air
 

Cea de-a treia companie aeriana care a anuntat noul serviciu de check-in online este Blue Air. Serviciul este disponibil de la 1 iulie si poate fi folosit cu maxim 14 zile si cu pana la 3 ore inainte de imbarcare. Dupa ce printeaza cardul de imbarcare, pasagerii se pot prezenta la aeroport cu 60 de minute inainte de declare, pentru cei cu bagaj de mana si 90 de minute pentru cei care au bagaj de cala.

Sursa foto : britishairways.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea