Vacante

#maldive #cancun #mexic #muzeul subacvatic #ithaa #fiji #poseidon resort #restaurant subacvatic #hotel subacvatic

3 atractii subacvatice care te lasa fara cuvinte

Te-ai obisnuit sa vizitezi obiective turistice si locuri incantatoare pe pamant, dar stiai ca ai la dispozitie si o multime de atractii subacvatice? Ingeniozitatea oamenilor a facut posibila construirea sub ape a unor obiective care te lasa fara cuvinte, fie ca este vorba despre muzee, fie ca este vorba despre restaurante sau hoteluri.


1. Muzeul Subacvatic din Cancun, Mexic

Museo Subacuatico de Arte sau Muzeul Subacvatic este una dintre cele mai importante atractii turistice din Cancun, Mexic. Muzeul a prins viata pe fundul Marii Caraibelor, in Parcul National Marin al Peninsulei Yucatan, in urma cu cativa ani, cand un celebru sculptor britanic si-a dorit sa realizeze o opera de arta subacvatica. Si i-a reusit. Anual, peste 700.000 de turisti viziteaza muzeul si admira grupul statuar impresionant, care infatiseaza oameni in marime naturala.

Realizate din materiale prielnice faunei din adancuri, cele peste 400 de statui vor deveni peste ani si ani recifuri artificiale, deoarece vor fi colonizate de pesti si corali.



Sursa foto: musacancun.com



Sursa foto: sharewonders.com



Sursa foto: phaidon.com



Sursa foto: pilgrimways.com


2. Restaurantul subacvatic Ithaa, Maldive

Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi sa iei o cina linistita la cativa metri sub apa, dar in acelasi timp sa admiri flora si fauna existente in adancuri? Ei bine, cineva ti-a citit gandurile si a construit un restaurant subacvatic exclusivist, in insulele Maldive.

Restaurantul subacvatic Ithaa este situat in complexul hotelier Conrad si este cea mai importanta atractie turistica din zona. Localul dispune doar de 14 locuri, iar o cina poate ajunge sa coste chiar si 1000 de euro, dar cu toate acestea doritori sunt multi, iar rezervarile se fac cu mult timp inainte.


3. Hotelul subacvatic Poseidon Resort, Fiji

Daca planifici o vacanta in Insulele Fiji, trebuie sa vizitezi Poseidon Resort, unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri subacvatice din lume. Camerele au pereti transparenti, prin care poti vedea vietatile marii in toata splendoarea lor, iar personalul este la dispozitia ta in fiecare clipa a sejurului.

Trebuie sa stii ca o vacanta in 2 la Poseidon Resort, atractia subacvatica a insulelor Fiji, este destul de scumpa, de ordinul miilor de euro, insa daca banii nu sunt un impediment pentru tine, nu ai niciun motiv sa nu ajungi, macar o data in viata, intr-un hotel subacvatic.



Sursa foto: design-milk.com



Sursa foto: design-milk.com



Sursa foto: onlineflyadvisor.blogspot.ro



Sursa foto: onlineflyadvisor.blogspot.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea