Vacante

#turism #agentie de turism #vacanta bulgaria #altours #vacantainbulgaria.ro #comunicate turism

(P) 10 ani alaturi de ALTOURS – de la Fax la Facebook

Niciodata nu au fost mai evidente schimbarile impuse de catre evolutia tehnologica din domeniul serviciilor, iar turismul din Romania a facut un salt spectaculos intr-un timp relativ scurt. Sau cel putin – agentiile de turism.

Am urmarit evolutia tehnologiei in cadrul Agentiei de Turism Altours din 2002 pana la finalul lui 2012, observand in acest fel  impactul acesteia asupra rezultatelor firmei, rezultate ce au transformat o agentie mica de turism din Targoviste intr-o agentie Touroperatoare cu impact al vanzarilor la nivel national.

In 2002 – faxul era cel mai important instrument din dotarea unui agent de turism. Prin el se primeau ofertele partenerilor, cu el se transmiteau rezervarile clientilor catre hoteluri, si langa fax asteptau cu totii confirmarile. Alaturi de telefon, Faxul era sufletul unei agentii de turism – iar la Altours acesta functiona din ce in ce mai mult, fiind insa concurat de catre prima adresa e-mail utilizata.

In Februarie 2003 – Altours achizitioneaza primul domeniu pentru un web-site - www.euroturism.ro . De acum prioritatile se schimba. Programele turistice arata altfel si langa desk-top apare o imprimanta + 1 scanner.  Domeniul achizitionat deschide noi orizonturi iar acum la Altours incepe sa se gandeasca altfel strategia pentru viitor.

Fiind una din primele agentii de turism din Romania ce a descoperit litoralul Bulgariei, in Septembrie 2004 Altours achizitioneaza un nou domeniu - www.vacanteinbulgaria.ro.  Intr-un timp foarte scurt noul domeniu devine extrem de cunoscut in Romania, datorita in special informatiilor detaliate despre litoralul Bulgariei.

Cresterea interesului pentru litoralul Bulgariei – si numarul mare de solicitari primite online - au condus la decizia firmei de a deschide doua noi puncte de lucru – unul in Bucuresti si inca unul in Ploiesti - scopul principal urmarit fiind dorinta de a fi mai aproape de clientela proprie.

In Martie 2009 Altours instaleaza pe www.euroturism.ro un nou sistem de rezervari online ce permite atat clientilor persoane fizice, cat si agentiilor de turism partenere, sa efectueze rezervarile in timp real primind in acelasi timp si facturile aferente. Posibilitatea de plata cu cardul Online a fost deasemenea oferita clientilor Altours, ca serviciu optional, prin intermediul GECAD e Payment – cea mai sigura platforma de plati online din Romania. Prin intermediul acestui sistem au fost efectuate in ultimii 4 ani un numar impresionant de rezervari insumand un volum de vanzari de 47.000.000 RON.

In Ianuarie 2010 Altours creaza prima pagina pe Facebook – dedicata in mod exclusiv destinatiei favorite – Bulgaria. In acest moment, dupa numai 2 ani, a ajuns la un numar de 22.120 fani – cu mult peste ce au majoritatea agentiilor de turism din Romania, inregistrand si din acest punct de vedere cresteri spectaculoase si facand in acest fel dovada serviciilor de calitate oferite.

Se poate afirma cu certitudine ca tehnologia utilizata este cea care a facut diferenta, in acest caz fiind catalizatorul dezvoltarii Altours, insa seriozitatea si calitatea serviciilor oferite au constituit deasemenea un punct forte al agentiei. Asteptam cu nerabdare sa vedem ce urmeaza si ce “surprize” ne pregateste in continuare Altours din punct de vedere al tehnologiei in turism.

Despre vacanteinbulgaria

S.C. ALTOURS S.R.L. – a fost infiintata in anul 2002 - iar acum - dupa 10 ani de activitate este o agentie de turism respectata atat de catre clienti cat si de catre partenerii sai. Serviciile oferite in cadrul agentiei de turism sunt complete si cuprind, bilete de avion, servicii de cazare pentru clientii business, pachete de servicii turistice interne (litoral, munte, balneoturism, agroturism, pachete culturale), pachete de servicii externe (Bulgaria, Turcia, Grecia, Croatia, etc).

Adrian Stan
www.vacanteinbulgaria.ro
Contact VACANTEINBULGARIA

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Adevaratul loc al Botezului Domnului

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Ce trebuie sa faci de Sfantul Ilie, ca sa nu-l superi

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Sfaturi pentru vacante si calatorii in siguranta

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Cuibul vulturilor sau “Cuibul lui Dumnezeu”? Stepantsminda, Caucaz

Experti Vacante & Calatorii

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului