De prin lume adunate

#unde iesim #veda lounge #ceainarie #cafenea #bar #lounge #cafea #ceai

Veda Lounge - Buddha bar, ceai si mult rosu

Intotdeauna m-au atras locurile mistice, ciudate, cu un aer misterios, care te indeamna mereu sa vrei sa descoperi mai mult. Din pacate, ritmul trepidant al vietii cotidiene ma impiedica uneori sa ma bucur total de liniste si pace. Nici Bucurestiul nu este un oras care sa abunde in astfel de locuri. Cu putin noroc si cu ajutorul unor oameni speciali, pot gasi oaze de relaxare si in agitatia capitalei.

Ceainarie in

Unul dintre aceste locuri este ceainaria Veda . Camuflata intr-o casa veche, dintr-o zona mai putin accesibila din spatele Primariei Sectorului 1, este o oaza de ralaxare pe ritmuri de Buddha Bar.

Ceainaria este impartita in mai multe saloane, fiecare amenajata intr-un stil oriental diferit, indian, arabesc, dar si un mic salon japonez. Culoarea care predomina in intreaga ceainarie este rosul, care creeaza o stare speciala. Canapelele confortabile si pernele moi, pe care te asezi direct jos, contribuie la atmosfera placuta si la starea de lancezeala. Odata ajunsi in aceasta ceainarie, va fi foarte greu sa va mai ridicati. Muzica si bauturile bune va vor face sa pierdeti sirul orelor.

Fiecare salon are un nume special, in concordanta cu atmosfera si decorul realizat: Salon Louise, El Jardin, Kashmir, Sahara si Sakura. Ceinaria ofera spatiu si pentru intalnirile mai mari, cu un grup de prieteni, dar si in doi. Pot spune ca e chiar recomandat sa mergeti in doi. Asa veti simti cu adevarat atmosfera calda, decorul fin si bauturile bune.

Chiar daca este adepta stilului oriental, care presupune bogatie si lux, Veda Lounge nu iti incarca privirea. Elementele de decor sunt bine alese, in armonie cu pernele si canapelele mari si rosii. Peretii sunt tapetati cu panze orientale, cu diverse motive. Oglinzile mari, draperiile grele, masutele joase din lemn si tablourile orientale intregesc acest decor. Pe timpul verii, ceainaria amenajeaza si cateva mese in curte si in umbrarul din gradina.

Ce comandam la Veda Lounge

Meniul de la Veda Lounge este destinat in mare parte ceaiurilor, bauturilor naturale si cafelelor aromate. Asta nu inseamna ca nu vei gasi si cocktail-uri alcoolice si nonalcoolice, racoritoare, bere si vinuri. La Veda Lounge vei gasi ceaiuri negre, verzi, albe, mate, rooibos si infuzii de plante. In general, ceaiurile verzi si negre sunt recomandate a fi consumate la inceputul zilei, dar si seara, daca te pregatesti de o noapte alba. Ceiurile rooibos sau rosii si infuziile sunt destinate in special serii, inainte de culcare. Aceste ceaiuri amplifica starea de relaxare si asigura un somn bun. Ceaiurile rosii sunt recomandate si copiilor.

Pentru o noapte alba, poti incerca ceaiurile negre sau Jasmin Dream, cu aroma de iasomie si migdale. Din gama ceaiurilor verzi poti incerca Mint Mint, cu menta marocana, sau Cherry Gheisa. Mai poti savura si Orange a la Menthe sau Creme Caramel, doua combinatii indraznete cu portocala, menta, mar, hibiscus si caramel. Un alt ceai rosu foarte bun este si Vampire's Elixir, din lamaie, trandafir salbatic si hibiscus. Ceaiurile pot fi comandate atat in varianta calda, cat si in cea rece, cu gheata.

De netrecut cu vederea sunt si sucurile naturale, in mai multe combinatii de fructe. O alta atractie a locului o reprezinta si cafeaua turceasca cu cardamon. Preturile in aceasta ceainarie sunt in general medii. Un ceai este 10 lei, o cafea 7 lei, cocktailurile sunt 18 lei, berea incepe de la 7 lei. Tot la Veda Lounge vei gasi si narghilea, cu diverse arome (15-30 de lei).

Unde se afla Veda Lounge

Veda Lounge se afla pe strada Octav Cocarescu, la numarul 45, pe strazile intortocheate din spatele Primariei sectorului 1. se pot face la numarul de telefon 0721.065.402. Noi iti recomandam sa folosesti acest numar mai ales daca vrei sa mergi in weekend si mai ales seara. Dupa ora 19.00, ceainaria devine neincapatoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea