De prin lume adunate

#unde iesim #recomandare de weekend #targ #carte #palatul cotroceni

Recomandare de weekend: Targ de carte la Palatul Cotroceni

Muzeul National Cotroceni , in colaborare cu Asociatia Editorilor din Romania, organizeaza prima editie a targului de carte "Aer de carte...la Palat" in doua weekend-uri consecutive: 15- 16 mai 2010 si 22-23 mai 2010.

La acest eveniment participa edituri de prestigiu din spatiul cultural romanesc, care ofera titluri si colectii din domenii precum istorie, istoria orasului Bucuresti, arta, civilizatie, memorialistica, filosofie, sociologie, arhitectura, muzeologie, restaurare.

In cadrul targului se vor desfasura si doua mese rotunde avand ca tematica: "Candva in Bucuresti. Monumentele si siturile istorice din Romania" (15 mai 2010, orele 11.00-14.00) si "Neamul romanesc in vartejul istoriei" (22 mai 2010, orele 11.00-14.00), la care vor participa renumiti specialisti in domeniu.

Editurile care vor participa la acest targ sunt Humanitas, Rao, Herald, Curtea Veche Publishing, Ad Libri, Casa Radio , ICR, Vremea, Paralela 45, Ars Docendi, Igloo, Corint, Niculescu, Art, Librariile Humanitas si Vivaldi .

Targul va avea loc in gradina muzeului, intre orele 10.00-18.00, iar accesul se va face pe la poarta vizitatori muzeu. Pretul de intrare la eveniment este de 3 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea