De prin lume adunate

#mantuleasa #relaxare #chill #preparate #savoare #ciocolata #ceai #mancare #mystic tree #restaurant #unde iesim #unde mancam

Mystic Tree, experienta chill in copac

"Zambeste la fosnetul diminetii in aroma unei cafele bune, alege un meniu in increngatura miezului de zi si cu siguranta vei prinde radacini pentru a rezista si ritmului ametitor al serii". Acesta este motto-ul Mystic Tree , un local cu adevarat special si relaxant.

La Mystic Tree totul tine de atmosfera si de grija pentru a te simti bine. Muzica chill sau jazz in surdina, luminile obscure sau ferestrele mari si luminoase, toate aceste detalii te fac sa evadezi din Bucurestiul aglomerat si prafuit si sa te simti ca in vacanta.

Mystic Tree este structurat pe doua niveluri: parter si mansarda. Parterul este potrivit pentru mici petreceri cu prietenii sau intalniri intime. Decorul este unul suprarealist, cu tablouri in culori vibrante, in tonuri puternice de mov, violet sau rosu. Desenele de pe pereti sunt stilizate si reprezinta oameni si copaci, care te introduc in atmosfera mistica a locului.

Scarile in spirala iti vor purta pasi spre mansarda aerisita si primitoare. Aici registrul coloristic se schimba radical. Culorile tari si impersonale sunt inlocuite cu verde si maro cald, culori care te vor face sa te simti intr-adevar intr-un copac. Daca mai pui la socoteala si aplicele de pe pereti, in forma de ghinda, cu siguranta te vei simti in alta lume si la o alta varsta, la munte sau in casa din copac de la bunici.

Decorul este completat de multa verdeata, flori, tablouri si lumanari parfumate . Mobilierul este verde, intr-o combinatie de fier forjat si sticla. Mansarda este calduroasa, cu multe ferestre prin care patrunde o lumina verzuie, care te imbie la relaxare si povesti cu prietenii.
Un lucru inedit in Mystic Tree este toaleta. Usile sunt duble, asemanatoare celor de la dulapuri, din lemn si vopsite in verde. In general, culoarea care predomina in tot localul este verde.
Ce mancam la Mystic Tree?
Daca te-ai hotarat sa faci o vizita in acest local, trebuie sa renunti cu totul la orice fel de dieta, regim sau post. Aromele si miresmele proaspete si savuroase care razbat din farfuriiile celorlalti nu te vor lasa indiferent si te vor indemna sa comanzi si tu ceva din meniu.
Meniul este bogat si cuprinde diverse aperitive cu somon, ciuperci, clatite picante si cu pui, salate in diverse combinatii, supe, preparate din carne de pui, porc, vita si peste scaldate in sosuri savuroase si dulciuri. Si la capitolul bauturi vei avea de unde alege: bere, vin, diverse sortimente de cocktailuri, cafea sau ceai.

Pentru masa de pranz poti incerca o ruladele de pui, in combinatii diverse, cu caise, ciuperci sau cascaval, muschi de vita la gratar cu sos gorgonzola, costele de porc si preparatele din peste la gratar . Din Mystic Tree nu trebuie sa pleci fara a gusta din dulciurile care iti fac cu ochiul. Poti incerca tarta cu crema mascarpone si sirop de fructe de padure sau clatite tocate cu sos de miere si nuci si sos de ciocolata sau inghetata.

Daca tot ai venit in Mystic Tree, trebuie sa incerci si limonada. Ai de ales intre limonada cu sirop de rodii, menta, cirese sau soc. Si pentru ca tot este in trend sa fii bio, poti incerca ciocolata de baut Zotter, care se mandreste cu statutul de aliment 100% biologic. Aceasta ciocolata vine sub forma solida si se topeste intr-un pahar cu lapte fierbinte. La Mystic Tree poti alege una dintre variantele cu chilii, menta, caramel, miere si scortisoara sau amaruie.

Cat costa masa la Mystic Tree?

Preturile de la Mystic Tree sunt medii spre mari. Pentru o salata vei scoate din buzunar 19 lei, 12 lei pentru tartinele cu somon sau jambon, 8 lei pentru supa de usturoi si 12 lei pentru cea de scoici, 20 de lei preparatele din pui, in jur de 25 de lei cele din porc si 30 de lei cele din vita, 8-9 lei deserturile, 8 lei limonada, 7,5 lei ceaiul, 15 lei ciocolata calda , 6 lei cafeaua si intre 25 si 44 de lei pentru o sticla de vin.

Unde gasim restaurantul?

Restaurantul Mystic Tree se afla pe strada Popa Soare, la numarul 7, colt cu strada Mantuleasa, in zona Unirii. Orele mistice in care puteti savura o limonada sau cafea sunt 13.00 - 00.00, de luni pana duminica, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 0721.077.600.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea