Spiritualitate

#romani Craciun #rugaciune craciun #craciun

Rugaciunea de Craciun pe care toti romanii trebuie sa o spuna pe 25 decembrie!

Totii crestinii sarbatoresc Craciunul pe 25 decembrie. In prima zi de Craciun acestia trebuie sa sa rosteasca aceasta rugaciune, care ii va feri de rele ii va ajuta sa se bucure de Sarbatori linistite!



"Tata din Ceruri, te rog sa-mi binecuvantezi familia, prietenii, rudele si pe cei pe care ii iubesc, si pe cei care citesc aceasta rugaciune chiar acum. Arata-le Tu o noua imagine a dragostei si puterii Tale nemarginite. Duhule Sfant, te rog sa-i ajuti, chiar in acest moment. Acolo unde exista durere, te rog sa le daruiesti pacea si mila Ta. Acolo unde exista indoiala, te rog sa le inspiri o incredere innoita prin Harul Tau. Unde exista o nevoie, te rog sa le-o implinesti. Binecuvanteaza-le Tu caminul, familia, munca, da-le Intelepciune si Lumina in viata lor. Binecuvanteaza-i cand pleaca si cand se intorc acasa, mergi inaintea lor si deschide-le calea. Calauzeste-i si ocroteste-i clipa de clipa in toata viata lor. Iarta-le lor pacatele facute cu voie sau fara de voie, cu stiinta, din nestiinta sau pe cele pe care nu si le amintesc. Condu-i Tu pe Calea Ta Cea Sfinta, In Numele Fiului Tau, Iisus Cristos. Doamne Tata, Fiule si Duhule Sfant, va multumesc ca veti face mai mult decat pot eu cere. Amin!"

 

Sursa foto: es.123rf.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din spiritualitate

Cauta-ti perechea