Spiritualitate

# blesteme #sfantul ciprian #farmece #rugaciune

Rugaciunea catre Sfantului Ciprian pentru dezlegarea vrajilor

Crezi ca ti s-au facut farmece? O rugaciune catre Sfantul Ciprian te ajuta sa dezlagi farmecele prin credinta. Iata care este rugaciunea pe care trebuie sa o rostesti pentru a scapa de farmece.

 

Rugaciunea catre Sfantului Ciprian pentru dezlegarea farmecelor

“Departeaza demonii si stinge viclenia lor de la robii Tai; revarsa ploaie la buna vreme peste tot pamantul si fa-l sa-si dea roadele lui; copacii si viile sa-si dea deplin rodul lor; femeile sa fie dezlegate si izbavite de nerodirea pantecelui; acestea si toata lumea mai intai fiind dezlegate, dezleaga si toata zidirea Ta de toate legaturile diavolesti. Si dezleaga pe robul Tau (numele) impreuna cu toate ale casei lui de toate legaturile satanei, ale vrajilor, ale farmecelor si ale puterilor potrivnice”.

Cum iti dai seama daca ti s-au facut farmece

“In mod obisnuit, simptomele pe care le prezinta oamenii suferinzi din pricina magiei sunt urmatoarele: dureri groaznice de cap, fie in spatele capului, fie la frunte, fie intre ochi. 

Palpitatii, amortelile inimii, mainilor sau extremitatilor de jos, nemultumiri in familie pentru lucruri neinsemnate, sa nu poata sta omul in casa lui, sa aiba capul greu, sa fie indispus, sa leneveasca, sa nu vrea sa gateasca sau sa curete casa, sa simta ca il sugruma ceva de gat, sa simta o greutate pe piept, sa simta ca ceva umbla in trupul lui cu mare viteza, sa se imbolnaveasca si sa sufere in timp ce medicii nu-i gasesc nimic, sa aiba neputinte trupesti, in timp ce mananca normal sa piarda din greutate, sa aiba temeri, sa sufere de melancolie, etc. 

Acestea sunt cateva dintre simptomele din care cel caruia i-au fost facute vraji poate sa inteleaga daca l-au atins”, a scris Nectarie Moulatsioti in cartea „Despre farmece si cum pot fi ele dezlegate”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din spiritualitate

Top

Cauta-ti perechea