De prin lume adunate

#hobby #schi #sporturi de iarna #ziua zapezii #lectii gratuite

Ziua Zapezii 2013: lectii gratuite de schi pe partiile din Romania!

Pasionatii sporturilor de iarna vor fi incantati sa afle ca pe 20 ianuarie 2013 statiunile de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei sau Maramures sarbatoresc Ziua Zapezii, cu lectii gratuie de schi si alte surprize de sezon. Aflata la cea de-a doua editie, Ziua Zapezii este un eveniment international, care se sarbatoreste de 37 de tari.

Federatia Internationala de Schi a initiat in 2012 acest eveniment, care se sarbatoreste in tari precum Elvetia, Finlanda, Norvegia, Ungaria, Japonia, Estonia, Spania, SUA si chiar Pakistan.

Cu ocazia acestei sarbatori, se vor organiza festivaluri ale zapezii si competitii de schi, snowboard sau patinaj.


Ziua Zapezii in Romania

In Romania, evenimentul va fi organizat la Arena Platos din Paltinis, partia Kalinderu din Azuga, partia Cavnic din Maramures, partia Clabucet din Predeal si partia Parc din Vatra Dornei.

Pe partiile din Romania, Ziua Zapezii 2013 va fi sarbatorita prin lectii gratuite de schi si snowboarding, concursuri pe zapada, intrari gratuite la instalatiile de schi si multe alte surprize.

In plus, iubitorii de sporturi de iarna pot participa si la diverse petreceri, unde vor fi premiate cele mai frumoase fotografii si filmulete cu zapada.

Sursa foto: lifespeed.gr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea