De prin lume adunate

#timp liber #mos craciun #decor #ateliere copii

Zilele Portilor Deschise la Casa lui Mos Craciun

In perioada 20 - 23 decembrie, la Casa lui Mos Craciun din zona Uranus din Capitala are loc un targ cu surprize culinare si artistice, pentru toti cei care vor sa regaseasca atmosfera magica a sarbatorilor de iarna. Iata ce vei gasi la Casa lui Mos Craciun!

Ajutoarele lui Mos Craciun, elfii si craciunitele, vor pregati pentru vizitatori dulciuri, produse traditionale de sezon si multe alte surprize. In plus, ii vor invita sa decoreze mini-brazi, sa asculte povesti in lectura unor actori cunoscuti si sa se bucure de spectacole de dans, teatru si balet.

Pentru acest eveniment, Craciuneasa a pregatit o camara plina cu bunatati traditionale, de la toba, carnati si tochituri, pana la sarmale, vin, cozonaci si ciocolata de casa.

In plus, la Casa lui Mos Craciun vor avea loc si ateliere de creativitate pentru copii si adulti, care vor invata sa realizeze globuri sub forma de braduti, spiridusi sau oameni de zapada. Costul atelierelor este intre 10 si 35 de lei si include toate materiale folosite. La finalul atelierului, toate decoratiunile vor fi luate acasa.

Casa lui Mos Craciun se afla la Bell'Agio Casa, pe Calea Rahovei, la numarul 157D, in zona Uranus Piata de Flori din Bucuresti.

Sursa foto: christmas.365greetings.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea