De prin lume adunate

#zilele filmului irlandez #bucuresti #film irlandez

Zilele Filmului Irlandez la Bucuresti

In zilele de 15 si 16 noiembrie, la Institutul Cultural Roman au loc Zilele Filmului Irlandez. In deschiderea evenimentului, aflat la cea de IV-a editie, va lua cuvantul E.S. domnul Oliver Grogan, Ambasadorul Irlandei la Bucuresti.

Programul Zilelor Filmului Irlandez cuprinde doua lungmetraje si un grupaj de scurtmetraje. Lungmetratul "Once", programat pentru joi, 15 noiembrie, prezinta povestea de dragoste dintre un tanar muzician irlandez, care isi castiga existenta cantand noaptea pe strazile Dublinului, si o vanzatoare ambulanta, imigranta din Cehia.

Lungmetrajul "One Hundred Mornings" spune povestea relatiilor dintre doua cupluri refugiate intr-o casa de vacanta izolata, relatii care se deterioreaza pe masura ce proviziile scad si casa devine tinta atacurilor unor straini infometati.

Proiectiile incep de la ora ora 18.30, iar intrarea este libera, in limita locurilor disponibile. Filmele vor fi subtitrate in limba romana.

Sursa foto: wealthinformatics.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea