De prin lume adunate

# suspendare zoruri #zboruri suspendate #coronavirus

Zborurile, suspendate din cauza coronavirusului!

Zborurile internationale au fost suspendate, din nou, din cauza coronavirusului. Potrivit unei hotarari a Guvernului, luata joi seara, au fost suspendate toate zborurile catre si dinspre tarile cu risc epidemiologic crescut.

 

Potrivit hotararii de Guvern se suspenda zborurile spre si dinspre Romania, efectuate de operatorii economici din aviatie, care leaga statele prevazute in lista tarilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat. Poti gasi lista aici!

Exista insa si cateva exceptii. Printre acestea se numara statele membre ale Uniunii Europene, Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, Emiratele Arabe Unite si Qatar.

Atentie insa! Pasagerii care sosesc din aceste tari sunt obligati sa stea in carantina timp de 14 zile, daca respectiva tara se afla pe lista tarilor  cu risc epidemiologic ridicat.

Potrivit hotararii, sunt exceptati de la carantina, intre altii: persoanele care vin in Romania din zonele/tarile aflate pe lista intocmita potrivit prevederilor art. 2, alin. (3), dar care, inaintea sosirii in Romania au petrecut ultimele 14 zile anterioare, consecutive, intr-una sau mai multe zone/tari pentru care nu este instituita aceasta masura, soferii autovehiculelor de transport marfa, cei ai autovehiculelor de transport persoane, pilotii de aeronave, membrii delegatiilor sportive, ai misiunilor diplomatice, elevi si studenti, potrivit stirileprotv.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Adevaratul loc al Botezului Domnului

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Ce trebuie sa faci de Sfantul Ilie, ca sa nu-l superi

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Sfaturi pentru vacante si calatorii in siguranta

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Cuibul vulturilor sau “Cuibul lui Dumnezeu”? Stepantsminda, Caucaz

Experti Vacante & Calatorii

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului