De prin lume adunate

#ateliere #parc #dans #muzica

Workshopuri de muzica si dans

Daca te-ai saturat sa stai in fata calculatorului si iti doresti sa faci ceva nou si interesant in timpul tau liber, atunci poti merge la cateva ateliere de creativitate. Evenimentele din cadrul StudioParc vor avea loc in Parcul Circului din Bucuresti, in fiecare miercuri, de la 17.30 la 21.00, intre 28 iulie si 25 august.

O echipa intreaga de muzicieni te invita la workshop de percutie si Drum Circle (drum jam session). Aici vei avea la dispozitie peste 50 de instrumente de percutie, de la tobe africane, shakere, tamburine, pana la boomwhackers si alte instrumente surpriza.

Si daca ai orice alt instrument care-ti stimuleaza simtul artistic, alatura-te echipei de artisti. Daca vrei sa dansezi liber, inspirat de vibratia muzicii, esti invitat la workshopul de Flow Arts. La acest atelier ai ocazia sa te bucuri de placerea dansului cu poi, flower stick, diablo si contact balls.

 

Programul atelierelor:

 

28 iulie: seara Medievala
- workshop -uri de muzica, flow arts
- Invitati la workshop-uri: John Palmer (artist al focului) si trupa Pontice

4 august : seara Latino-Hispanica
- Cunoaste-ti corpul, free flow in miscari de dans
- Invitati la workshop-ul de muzica: Aristides Orlando Panaitescu-Allegria (Chile) – percutie, Lucas Gonzales (Argentina) - percutie si dans flamenco, Denis Ramirez (Cuba) – percutii mari (congas)

11 august: seara Orientala
- Invitati la workshop-ul de muzica: Copii si tineri de etnie rroma din cadrul centrului comunitar "La Bamba Studios"

18 august: seara Africana
- Noi tehnici de flower stick, diablo, contact ball, jonglerii, invitat special: Kiss Balazs, de la Juggler, impreuna cu echipa
- Invitat speciali la workshop-ul de muzica: percutionistii Mark Oostendorp si Vincent Calissa, impreuna cu o trupa de dansatori africani.

25 august: seara Balcanica
- Atelierul de flow arts de va incheia cu un Spectacol de dans
- Invitati special la workshop-ul de muzica: Mitko Deraffimovski din Macedonia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea