De prin lume adunate

# weekend friguros #activitati weekend #vreme urata #weekend

Weekenduri friguroase? Ce poti face pentru a te simti mai bine

Weekend-urile friguroase te tin in casa? Nu ai chef sa faci nimic? Iesi din aceasta stare si invata sa te bucuri de fiecare clipa cum poti mai bine. Iata cateva trucuri care te vor ajuta sa transformi un weekend banal intr-unul cu totul special.

Adu veselie in casa ta

O mare parte din timp o vei petrece in casa, iar pentru a te simti mai bine, aceasta trebuie sa fie vesela, colorata si sa te binedispuna. Iar cel mai simplu mod de a obtine acest lucru este sa iti decorezi casa cu flori. Pe floria.ro gasesti atat buchete de flori cat si aranjamente florale, viu colorate, care vor inveseli rapid incaperea in care te afli. Trebuie doar sa alegi buchetul care ti se potriveste.

Jocuri de societate cu prietenii

Zilele friguroase si ploioase te tin in casa? Cheama-ti prietenii in vizita si jucati impreuna jocuri de societate. Pe educlass.ro gasesti jocuri precum Days of Wonder Ticket to ride - New York, in care fiecare jucator trebuie sa ia taxiul pentru a calatori, sa stabileasca rute si sa stranga cit mai multe tichete. Sau poti alege Dixit, un joc surprinzator, vesel si entuziasmant pe care sa-l joci cu familia si prietenii, in care fiecare jucator trebuie sa liciteze pentru cartile pe care povestitorul le descrie cum poate mai bine. Iar pe libris.ro gasesti jocuri precum 7 Wonders: Duel, un joc de strategie in care trebuie sa-ti construiesti cladiri, sa dezvolti o armata si sa conduci civilizatia spre victorie. Sau poti alege Reteaua Energetica, un joc de societate strategic despre planificarea si exploatarea resurselor energetice, in care fiecare jucator trebuie sa gaseasca forme de producere a energiei care sa nu se imputineze in viitor si din care sa castige cati mai multi bani.

Ia masa in oras

Nu ai chef sa gatesti si vrei sa te vezi cu prietenii? Luati masa in oras. Poti alege un restaurant cu preparate mediteraneene precum Trattoria Buongiorno, sau cu preparate pescaresti, precum restaurantul Pescarus, de pe malul lacului Herastrau. Iar daca preferi mancarurile traditionale, restaurantele Caru’ cu Bere sau Hanu’ lui Manuc te asteapta cu preparate delicioase, precum cele facute in casa.

Danseaza

Dansul este una dintre cele mai frumoase modalitati de a-si petrece timpul liber. inscrie-te la cursuri de dans singura, alaturi de partener sau de prieteni si distreaza-te in timp ce inveti cum sa te misti pe ringul de dans. La scoala de dans Arthur Murray oricine poate invata cum sa danseze, indiferent de varsta si de nivelul la care se afla.

Citeste cat mai multe carti

Ce este mai frumos decat sa petreci serile friguroase de weekend stang pe canapea, invelita cu o patura pufoasa si calduroasa si sa citesti o carte? Pe libris.ro gasesti o multime de volume din care sa alegi. De la carti de dezvoltare personala pana la carti de aventura, SF, fantasy, biografii si pana la carti de specialitate din diverse domenii. Alege ce ti se potriveste, asaza-te comod in fotoliu si scufunda-te in lectura!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea