De prin lume adunate

#spectacole #weekend #evenimente #concerte #sfarsit de saptamana

Weekendul acesta nu stam in casa

Acest weekend te asteapta cu spectacole de teatru, stand-up comedy, improvizatie, dar si concerte speciale. Nu rata concertul Cargo sau spectacolul de dans contemporan , realizat de .


Concert Cargo


Vineri, 18 noiembrie, in Club Wings, de la ora 20.00 poti merge la concertul celor de la Cargo. Pentru ca a trecut mult timp de la ultimul concert Cargo in Bucuresti, Wings Club s-a gandit la fanii din capitala ai trupei si a pregatit un concert special.

Biletele sunt disponibile la intrarea in club, in seara evenimentului, la pretul de 40 de lei.


Improvisneyland la Scala Pub


Daca vrei sa te distrezi si sa te binedispui, in acest weekend poti merge la un spectacol de stnd-up comedy si impovizatie. La Scala Pub, de la ora 20.30, esti asteptat la Improvisneyland. Vineri, te asteapta Samson, Madalin Mandin, , Monica Anastase si Filip Dascalu la chitara electrica.

Sambata ii poti vedea pe Axel Moustache, Madalin Mandin, Monica Anastase, Rozana Radu si Vlad Pasencu la pian . Pretul de intrare este de 15 - 25 de lei.


Stand-up Comedy la The Light Bar


La The Light Bar poti merge la spectacolele de stand-up comedy. Radu Isac, Sorin Parcalab, Catalin Iliescu si Claudiu Constantin, cu un cinism muscator, vorbesc despre "valorile" din Romania si tupeul lor, despre produse inutile si cuvinte imposibile, cu un pic de ironie si umor pe masura. Intrarea este de 10 lei.


Kiki Van Beethoven la Muzeul George Enescu


Kiki Van Beethoven este o poveste profunda, despre efectul muzicii clasice asupra noastra. Kiki van Beethoven este o poveste despre tandrete si generozitate, despre prietenie si omenie.

Fragmente din muzica lui Beethoven ne insotesc pe tot parcursul acestei povesti, el fiind adevaratul personaj al piesei. Pretul unui bilet este de 15,90 de lei. Evenimentul are loc vineri, 18 noiembrie, de la ora 19.00.


Romania. Inchis pentru inventar


Sambata, 19 noiembrie, de la ora 19.00, esti asteptat la Sala Rapsodia la spectacolul de teatru "Romania. Inchis pentru inventar".

Spectacolul este o poveste dulce amara despre o lume disparuta sau nu in '89. Este o calatorie in timp, o rememorare a trecutului acestui popor, un spectacol vintage. Din distributie fac parte Dragos Huluba, si .


Bucuresti Strict Secret


Teatrul Odeon anunta debutul unei serii de evenimente teatrale cu titlul Bucuresti Strict Secret. Primul episod al seriei se refera la "Misterul Sebastian", care va fi prezentat vineri 18 noiembrie, de la ora 20.00, la Sala Studio.

Bucuresti Strict Secret este un spectacol - document in regia lui Felix Alexa, pe scenariul lui Stelian Tanase, cu participarea lui Radu Beligan, a Rodicai Mandache si a lui Marius Manole. Scenariul spectacolului imbina elemente de televiziune, marturii, muzica, documente de epoca, si recreeaza spiritul unei istorii si zbuciumate a unui Bucuresti uitat. Pretul biletelor este de 21,20 lei.


OuiBaDa la Sala Rapsodia


Duminica, 20 noiembrie, la Sala Rapsodia poti merge la spectacolul de dans contemporan OuiBaDa . OuiBaDa" este un spectacol care doreste sa promoveze un stil de dans de provenienta nationala, neoccidentala, care sa se poata inscrie in mod legitim si cu sanse egale in lumea dansului international.

La baza spectacolului sta balada nationala romaneasca "Miorita", poem care ne transporta, aidoma unui proces alchimic, de la micimea unui petic de pamant la comuniunea cu universul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea