De prin lume adunate

#alina manole #valentines day #holograf #evenimente Valentine's Day

Weekend de Valentine's Day in Bucuresti

In weekendul de dinainte de Valentine's Day, in Bucuresti au loc numeroase evenimente. Nu rata concertele celor de la Holograf, Alexandrina si Irina Sarbu . Vei avea parte de seri placute, pline de caldura.



Vineri:

Concert Holograf


Vineri, 10 februarie, clubul Barletto din Bucuresti este gazda concertului Holograf cu ocazia Zilei Indragostitilot. Concertul incepe la ora 20.00.

Concert Alexandrina & Band

Pe 10 februarie, la sala Rapsodia a Teatrului Constantin Tanasa, Alexandrina te asteapta la o seara speciala, plina de emotie, alaturi de trupa sa. Pe scena va urca si trupa Fantasmagoria care isi vor fermeca spectatorii cu o poveste de vis. Concertul este programat pentru ora 20.00.

Bossa Nova Mood cu Irina Sarbu

"Bossa Nova Mood", cu Irina Sarbu si Alex Man, este concertul care va aduce putina caldura si multa culoare intr-un Bucuresti cuibarit in zapada. Libertatea improvizatiilor, schimbarile joviale de tempo, stil si tonalitate, te vor introduce intr-o atmosfera relaxata, in ritm de bossa nova. Concertul incepe la ora 21.00, iar pretul de intrare este de 15 lei.

Supermarket la Teatrul de Opereta

Vineri, de la ora 19.00, la teatrul de Opereta esti asteptat la spectacolul "Supermarket". Intr-un supermarket oarecare, cativa clienti dominati de febra cumparaturilor se intersecteaza in diferite momente ale unei sesiuni de shopping. Pretul biletului este de 35 de lei.

Sambata

Concert Alina Manole


Sambata, 11 februarie, la Clubul Taranului Roman, de la ora 21.00, esti asteptat la un concert Alina Manole. In timpul unei ierni "ca la carte", Alina Manole te invita sa te incalzesti la un foc de inima muzical.

Rencontres la Sala Rapsodia

Sambata, de la ora 19.00, la Sala Rapsodia a Teatrului Constantin Tanase esti invitat la spectacolul "Rencontres". Reflexele zilnice si semnele cotidianului sunt materia prima folosita de autorii spectacolului "Rencontres".

Din ele se desprinde poezia unor momente importante ale vietii, tot ele conduc la sentimente si stari sublime, pe care actorii le "joaca", le "mimeaza" si le "danseaza" cu placere, ajutati de un al treilea personaj, care este fundalul sonor. Pretul biletului este de 30 de lei.

Atelier de Mozaic la Fundatia Calea Victoriei

Fundatia Calea Victoriei organizeaza din 11 februarie Atelierul de Mozaic, la care vei invata cum sa alegi cele mai potrivite materiale si culori, pentru a crea diverse obiecte decorative, care pot infrumuseta spatiul de locuit sau biroul.

Duminica

Improvizatie cu Freeze


Duminica, de la ora 20.00 esti asteptat la Tonka Soul Cafe , la un spectacol de improvizatie cu trupa Freeze. Spectacolul lor se bazeaza pe umor si inteligenta dar fara vulgaritati gratuite. Pretul de intrare este de 20 de lei.

Absolutely Fabulous Fashion & Vintage Fair

Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair revine anul acesta cu sase editii savuroase care vor tine in suspans fashionistele dornice sa achizitioneze piese semnate de tineri designeri si piese vintage de renume. La targ vei gasi numeroase obiecte care pot constitui cadouri frumoase de Valentine's Day. Targul se organizeaza la Villa Rodizio.

Atelier de design floral la Lente Cafe

Duminica, intre orele 11.00 - 13.00, esti asteptat la Lente Cafe la un atelier de design floral. Flowers Garden iti propune sa evadezi in lumea florilor, sa afli ce durata de viata au, cum se armonizeaza unele cu celelalte, ce cromatica este recomandata in functie de tipul de buchet sau aranjament creat. Pretul atelierului este de 120 de lei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea