De prin lume adunate

#teatru #constantin tanase #arsinel

Weekend cu haz nebun la Teatrul “Constantin Tanase”

Dupa succesul de la "Zilele Bucurestiului" al spectacolelor „Pofta buna la Tanase" si „Dai un ban, dar face",  teatrul de revista “Constantin Tanase” aduce in acest week-end premiera piesei „Idolii femeilor" cu Nae Lazarescu si Vasile Muraru.

Premiera spectacolului "Idolii femeilor" este programata vineri, sambata si duminica, incepand cu orele 18.00, dar si pe 10 si 11 octombrie. Protagonisti, Nae Lazarescu si Vasile Muraru, cristina stamate sau adriana trandafir si multi alti solisti ai Teatrului Tanase acompaniati de orchestra dirijata de Dan Ardelean.

Nu va lipsi nici Ansamblul de Balet condus de coregraful Cornel Popovici, cu o montare impresionanta ce ar putea concura si rivaliza cu orice teatru de revista din lume, regia artistica fiind semnata de inegalabilul Bitu Falticineanu. Textele, spumoase si savuroase, de mare actualitate, specifice genului Revistei apartin lui Nae Lazarescu, Sorin Petrescu, Geo Tipsie si Dan Dimitriu. Costumele sunt impresionante, iar decorurile semnate de arh. Theodora Dinulescu, foarte scumpe.

"Acest spectacol in 2 acte si cu 34 de tablouri demonstreaza inca odata ca revista nu e un gen trecut, ci unul prezent, modern, eficient, concret si mai ales atat de actual si educativ. Nae si Vasile, alaturi de vechea combatanta Cristina Stamate si de noua surpriza, Adriana Trandafir vor face senzatie alaturi de toti ceilalti artisti", a declarat Bitu Falticineanu, care a marturisit ca numai decorurile au costat 2 miliarde de lei vechi.

"Trecand peste faptul ca ni se tot promite ca in curand ne vom muta din nou in Sala Savoy, vreau sa stiti ca Teatrul de Revista traieste!", a declarat Alexandru Arsinel , directorul Teatrului Tanase.

Planuri de viitor

"Avem programate cateva turnee de mare anvergura in Banat, in Nordul Moldovei, iar in octombrie vom pleca in Spania, unde vom susttine spectacole la Barcelona, Valencia, Zaragoza si Castellon pentru comunitatile de romani. Tot in urma succesului de care ne-am bucurat la Chisinau la inceputul acestui an, avem deja in decembrie contractat un alt turneu in Rep. Moldova", a mai declarat Alexandru Arsinel.

In plus, una dintre cele mai asteptate premiere va fi spectacolul "Aplauze, Aplauze" dedicat celor 30 de cariera a cuplului Stela Popescu - Alexandru Arsinel.

Biletele se gasesc la Casele de Bilete ale Salii Rapsodia a Teatrului de Revista "Constantin Tanase" (Str. Lipscani nr.53) si online, pe site-ul www.7arte.ro. Pretul biletelor este de 15.75 lei si 12,60 lei.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea