De prin lume adunate

#orase insorite #tari calde #darwin #arizona #australia #pheonix

Vrei sa emigrezi in tarile calde? Iata care sunt orasele in care este tot timpul soare

Desi pare greu de crezut exista cateva orase in care soarele este prezent in 90% din timp. Potrivit BBC, locuitorii acestor orase sunt mai fericiti si petrec mult mai mult timp in aer liber.

Potrivit unui studiu realizat de World Meteorological Organization, cele mai insorite orase din lume se afla in SUA, nordul Australiei, Africa de Sud si Orientul Mijlociu. Din cauza climei desertice insa, unele dintre acestea sunt slab locuite.

Pe primul loc in clasament se afla orasul Phoenix, din Arizona, SUA. Acesta este orasul care are cele mai multe zile insorite, ploile fiind foarte rare. Urmeaza Darwin, in nordul Australiei, zona unde se afla multe orase unde soarele este prezent in 90% din timp.

Pe locul trei se afla Nizwa, din Oman. Si aici o ploaie este un eveniment si nu e neobisnuit ca profesorii sa lase elevii afara atunci cand ploua, chiar daca au cursuri. In Amman, Iordania, iarna temperaturile pot cobori pana la 5 grade Celsius, insa soarele e tot timpul vizibil, potivit realitatea.ro.

Tu unde ai vrea sa locuiesti?

Sursa foto: presidential-aviation.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea