De prin lume adunate

#evenimente #liberty center #teatru #spectacol #copii #poveste

Ursul pacalit de vulpe si Zana Maseluta la Liberty Center

Liberty Center ii asteapta pe copii si pe toti cei care nu au uitat povestile copilariei, cu doua noi spectacole de teatru interactive. Spectacolele au loc in acest weekend, in cadrul festivalului de teatru pentru copii ce se deruleaza la Libery Center pe tot parcursul lunii mai.

Sambata, 22 mai, este programat de la ora 12:00 spectacolul Ursul pacalit de vulpe. O adaptare originala a povestii clasice, in care personajele interactioneaza cu spectatorii, debordand de veselie si umor, in care vom afla cum l-a pacalit vulpea pe mos si cum l-a convins pe urs sa-si piarda coada.

Duminica, 23 mai, de la 12:00, festivalul de teatru continua cu spectacolul interactiv, Zana Maseluta. O poveste despre Zana Maseluta, Bunuta Danuta si Carie, un spectacol in care copiii vor invata, inca o data, ca nu este bine sa te imprietenesti cu Caria. Pentru a salva Imparatia dintilor frumosi, spectatorii se vor alia cu medical stomatolog si Zana Maseluta pentru eliminarea Cariei.

 

Iata si programul evenimentelor:

 

Sambata, 22 mai:

 

12:00 - 13:00: Teatru pentru copii, Ursul pacalit de vulpe. Vulpea este sireata, si asta o stie toata lumea. Ursul este increzator in vorbele ei si asta o stiu pana si cei mici. Dar cum a ajuns vulpea sa fure pestii mosneagului, de ce s-a suparat baba pe mos si cum l-a convins vulpea pe urs sa-si piarda coada, asta o vor afla in spectacol. Jucat cu multa pasiune, debordand de veselie si umor, Ursul pacalit de vulpe este o abordare originala a povestii clasice.

 

Duminica, 23 mai:

 

12:00-13:00: teatru pentru copii, Zana Maseluta. Zana Maseluta vine pe pamant in cautarea Bunutei Danuta, medical stomatolog care trebuie sa salveze Imparatia dintilor frumosi. Impreuna cu copiii, cele doua fac un plan pentru eliminarea Cariei. Caria se hraneste cu resturile pe care copiii le lasa intre dinti dupa ce mananca. Iar ea, Caria, flamanda, cauta copiii care nu se spala pe dinti si pe care vrea sa si-i faca prieteni. O poveste in care problema spalarii dintilor este pusa usor diferit: daca nu te speli pe dinti, Caria se va hrani cu resturile pe care le lasi acolo si va creste mare in dintii si maselele tale.

Festivalul de teatru pentru copii de la Liberty Center se incheie in weekend-ul viitor cu spectacolele Alba ca Zapada (29 mai) si Cenusareasa (30 mai), cu incepere de la ora 12:00.

Liberty Center se afla pe Calea Progresului, la numarul 151-171, la intersectia Calea Progresului cu Calea Rahovei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea