De prin lume adunate

#club #bar #deko #improvizatii #unde iesim #stand up comedy

Unde vedem stand-up comedy in Bucuresti

In cluburile stand-up comedy din capitala vei avea parte de umor de calitate si glume fara cenzura si inhibitii. Ofertele sunt numeroase, iar sacul cu glume este nesfarsit. Salile unde se organizeaza astfel de spectacole sunt pline in fiecare seara, iar cei care anima atmosfera sunt atat trupe cu vechime in domeniu, cat si nume noi.

Cluburi unde vedem stand-up comedy

Cafe deko

Cafe Deko este cea mai veche cafenea de stand-up comedy din Bucuresti. Initial a functionat in cladirea Teatrului National, iar acum are o noua locatie in centrul istoric al capitalei, pe strada Smardan. Cafe DeKo este un spatiu dedicat in exclusivitate actului artistic. In afara de serile de stand-up comedy, aici sunt gazduite spectacole de teatru, show-uri de improvizatie si concerte live.

Cafeneaua organizeza seri tematice: ziua de luni este dedicata “tinerelor talente”. Cei care cred ca au umor si curaj sa apara in fata a 250 de persoane dormice de glume bune sunt invitati pe scena. Miercurea este dedicata spectacolelor de improvizatie. Serile de joi, vineri, sambata si duminica aduc in fata publicului cele doua trupe de stand-up: trupa deko si Trupa Cealalta. Pretul pentru un bilet de intrare la spectacolele de stand-up sau teatru este de 15 lei.

Cafe Deko se afla pe strada Smardan, numarul 30, la etajul 2, deasupra barului Arcade.

La Scena

Club La Scena este situat la intersectia Calarasilor cu strada Mantuleasa. Este un loc care pastreaza inca farmecul Bucurestiului interbelic si atmosfera de vechi conac boieresc. Acest spatiu ofera teatru, scenografie si o bucatarie interesanta cu un meniu ce cuprinde preparate denumite dupa spectacolele jucate aici de-a lungul timpului. Preparatele din peste, spaghetele si salatele au nume interesante: “Eu, tu si Costica”, “Ziua in care nu s-a intamplat nimic” sau “Stiu sa astept si totusi astept”. Preturile bucatelor incep de la 12 lei pentru salate si ajung la 65 de lei pentru platourile cu peste sau mezeluri.

Aici au loc productii de teatru, arta plastica, fotografie, concerte, dans, stand-up comedy si alte forme artistice de avangarda. Clubul La Scena se poate mandri cu faptul ca actori mari precum Valeria Seciu, Victor Rebengiuc sau Claudiu Bleont au acceptat propunerea de a juca teatru intr-un spatiu neconventional.

Pretul unui bilet la aceste evenimente este de 15 lei. Clubul se gaseste pe Calea Calarasilor la numarul 55.

Club A

“Club A si devii altcineva”. Acesta este motto-ul clubului inca din anul 1969, data la care s-a infiintat. Noi nu garantam ca te vei schimba in mod miraculos, insa stim sigur ca aici ai parte sapte zile din sapte de petreceri “aglomerate”, bere si distractie multa. Pe langa petreceri, la Club A se organizeaza si diverse intruniri culturale, lansari de carte, concerte, piese de teatru si spectacole de stand-up comedy. Aici ii vei vedea pe cei de la Trupa Start. Pretul de intrare este de 5 lei. Clubul se afla in centrul istoric al Bucurestiul, pe strada Blanari.

Club Fabrica

Clubul Fabrica a fost deschis intr-o veche fabrica de ciorapi. Intai cunoscut sub numele de Test Point, Fabrica a imbracat haine noi de ceva vreme. Evenimentele organizate aici sunt dintre cele mai diverse: petreceri, concerte, lansari, piese de teatru si mai nou si spectacole de stand-up comedy. In program, la Fabrica ii vei vedea pe cei din trupa Showtime si pe cei de la Improvisneyland.

Pe cei de la Showtime ii vei vedea in fiecare luni. Trupa vrea sa se asigure ca vei incepe saptamana cu o portie sanatoasa de ras. Sambata este ziua destinata celor de la Improvisneyland. Amandoua trupele garanteaza momente de buna dispozitie, hohote de ras si nu in ultimul rand interactiune cu publicul, care are un rol important in spectacol. Spectacolele sunt interzise celor sub 16 ani.

Inainte de a te decide sa mergi la un astfel de spectacol este bines a iti faci rezervare la numarul de telefon 075 fabrica. Intrarea este de 15 lei. Clubul Fabrica se gaseste in zona Unirii, pe strada 11 iunie, la numarul 50.

Glandale Art Cafe

Glandale Art Cafe este un loc in care poti face mai multe lucruri: poti merge doar sa bei o bere cu prietenii, sa vezi un film sau sa te distrezi la spectacolele de stand-up comedy. La Glandale Art Cafe in zilele de miercuri, joi, vineri si sambata patru trupe de stand-up comedy te vor binedispune: Deko, Jokers, Showtime si Aristocratii. Biletele costa 15 lei. Clubul se afla in cartierul Cotroceni, pe strada Cotroceni la numarul 9.

Alte cluburi unde poti vedea spectacole de stand-up comedy sunt: Casa Warstainer (zona Militari), Club Tonka (zona Romana – Piata Amzei), Plach Caffee (zona Dacia), Club Downstairs (Calea Floreasca), Urban Caffe (langa Biserica Armeneasca), Deja Fu (Bvd. Ferdinand), Spice Club (Calea Victoriei), Switch (Str. Smardan), La Friends (piata Lahovari) si Vibes Lounge Bar & Club (Baba Novac).

In aceste cluburi ii veti vedea pe cei de la trupa Showtime, Start, Jokers sau pe Catalin Neamtu, cel care sa viata spectacolului “Improvizati”. Intrarea la aceste spectacole este de 15 lei.

Trupe de stand-up comedy

Trupa Deko

Trupa Deko a luat nastere in iarna lui 2003 la Cafe Deko, la initiativa lui Dan Chisu. Trupa a cunoscut mai multe formule, insa in final au ramas cei trei: COSTEL Bojog, Viorel Dragu (Vio) si Claudiu Teoharie (Teo). Pe cei trei ii poti vedea in spectacol la Cafe Deko sau la Glandale Art Cafe, insa calatoresc si prin tara cu diverse spectacole, iar vara sunt nelipsiti din Club A din Vama Veche.

Trupa ShowTime

Trupa ShowTime este formata din Cristian Dumitru, Tiberiu Stavar si Catalin Bordea. Ii poti vedea in majoritatea cluburilor unde se organizeaza spectacole de stand-up din Bucuresti, dar si prin tara. Accesul celor sub 16 ani este interzis la ShowTime. Spectacolele lor sunt fara inhibitii si fara cenzura.

Trupa Cealalta

Trupa Cealalta s-a format in Cafe Deko in serile de open-mic (seri in care oameni din public pot sustine cateva moment comice). Este formata din Tiberiu, Cosmin, Radu si Tudor. Asa cum declara chiar ei "am fost buni, am fost interesanti, asa ca ni s-a propus sa facem spectacole ca trupa si astfel am devenit cea de-a doua trupa rezidenta de stand-up comedy din Cafe DeKo".

Alte trupe de stand up comedy de la noi sunt Jokers, Aristocratii, Improvizatii si Trupa Start.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea