De prin lume adunate

#plaja artificiala #plaja bucuresti #plaja

Unde se afla plaja artificiala din Bucuresti. Iata unde te poti simti ca la mare

Bucurestenii se pot simti exact ca la mare chiar in Capitala. Primarul sectorului 4, Daniel Baluta, i-a anuntat pe bucuresteni ca pot veni sa faca plaja chiar intr-unul dintre cele mai mari parcuri din Capitala, unde se gaseste o plaja artificiala.

 

Spatiul verde este special amenajat pentru relaxarea la plaja in Oraselul Copiilor, reprezentand o oaza pentru Bucurestiul betoanelor si fierbinte in zilele caniculare.

„Plaja artificiala din sectorul nostru va asteapta la o cura de relaxare.  Daca nu v-ati facut inca planuri pentru acest weekend poate dati o fuga in Oraselul Copiilor. Acolo avem deja amenajat un spatiu verde destul de mare unde sa va intindeti sezlongul sau patura si sa faceti plaja”, a anuntat sambata, primarul sectorului 4, Daniel Baluta, pe pagina sa de Facebook.

„Cu toate ca pe margine sunt copaci si va puteti adaposti la umbra, indicat ar fi sa faceti acest lucru in primele ore ale zilei sau pe seara. Dupa amiaza este destul de periculos pentru ca temperaturile vor ajunge si astazi la 37 de grade Celsius. O sambata racoroasa sa avem!”, a mai transmis Daniel Baluta, in acelasi mesaj.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea