De prin lume adunate

#sauna #aerobic #fitness #sport

Unde putem sa facem sauna in Bucuresti

Aburi din belsug, caldura dogoritoare, dar si kilograme mai putine, ten curat si luminos, aceastea sunt doar cateva dintre caracteristicile unei sedinte de sauna . Sauna ajuta la detoxifierea organismului, intareste imunitatea si detensioneaza musculatura dupa exercitiile de aerobic si fitness.

 

 

Ce este sauna?

 

Sauna este un procedeu de eliminare a apei din organism, la temperaturi de 60-90 grade Celsius. In cadrul unei sedinte, etapele de caldura alterneaza cu dusuri reci sau bazin. Are un efect de relaxare a musculaturii, de scadere a tensiunii sanguine, activare a circulatiei sangelui, respiratiei si schimburilor de substante. Elimina substantele nocive din organism prin transpiratie si asigura un metabolism mai bun .

 

In ce consta o sedinta de sauna?

 

O sedinta de sauna dureaza 15 minute. In acest timp, metabolismul si pulsul cresc, vasele de sange devin mult mai flexibile, iar circulatia la extremitati se intensifica. Dupa o astfel de sedinta te vei simti mai plin de energie. Atunci cand te hotarasti sa incerci sauna, este bine sa incepi cu sedinte foarte scurte, pana cand organismul se obisnuieste cu temperaturile ridicate.

 

Cluburi unde putem face sauna

 

Sauna pentru o stare de bine la Aro Club

 

La sala Aro Club poti obtine forma fizica mult visata. Abonamentele de fitness si aerobic includ si accesul la sauna. Club A.ro propune o combinatie de fitness-aerobic pentru o forma fizica de invidiat. Abonamentele au o valabilitate de 30 de zile calendaristice. Salile sunt prevazute cu vestiare, dusuri, dulapioare individuale. Intreaga activitate se desfasoara sub indrumarea personalului de specialitate.

Pretul unui abonament de fitness cu 8 sedinte este de 100 de lei. O sedinta de sauna de 30 de minute costa 20 de lei. Aro Club se afla pe Bulevardul Carol, la numarul 31. Mai multe detalii obtii la numarul de telefon 021.317.81.95.

 

Kilograme mai putine cu vibrosauna la My Club

 

My Club este un club dedicat in special femeilor. Clubul a fost creat pentru femeile care doresc sa se relaxeze, sa slabeasca si sa faca ceva doar pentru ele si starea lor de bine. Acest club dispunede aparate performante pentru femeile care isi doresc sa piarda cateva kilograme. La My Club, celulita si kilogramele dispar ca prin farmec, iar sauna uscata iti ofera relaxarea de care ai nevoie.

La My Club poti pierde rapid grasimile acumulate cu ajutorul unui aparat minune: vibrosauna. Acest aparat este o combinatie de sauna si vibromasaj, care te va ajuta sa dai jos peste 900 de calorii in 30 de minute. Acest tratament echivaleaza cu parcurgerea a 15 kilometri. My Club se afla la Piata Rosetti la numarul 3. Mai multe detalii poti obtine la numarul de telefon 0726.744.955.

 

Relaxare si sauna la Unique Health & Fitness

 

Unique Fitness ofera o gama larga de servicii fitness. Pune la dispozitia celor care ajung aici un sistem complet de imbunatatire a sanatatii si starii de bine. La aceasta sala poti opta pentru mai multe programe de intretinere corporala: antrenamentele de forta, antrenamentele cardio, fitness, masaj, baie de aburi, sauna si Kangoo Jumps . Pretul unei sedinte de sauna este de 8 euro, iar al unui abonament cu 12 sedinte de 75 de euro.

Clubul Unique Fitness se afla pe strada Washington, la numarul 40. Mai multe informatii obtii la numarul de telefon 021.313.13.79.

 

Un stil de viata sanatos la World Champions Club

 

Principiile unei vieti sanatoase sunt strans legate de alimentatie si sport. Este important sa ne faca placere sa ne antrenam si sa facem din aceasta un mod de viata. La clubul World Champions vei avea parte de programe complexe de intretinere. Aici vei putea elimina kilogramele in plus, iti vei modela corpul si vei avea un tonus fizic de invidiat. Pe langa programele obisnuite de fitness si aerobic, la acest club pot merge si la sauna.

Pretul unei sedinte este 25 de lei, iar al unui abonament cu 4 sedinte de 90 de lei. Clubul World Champions se afla pe strada Dobrogeanu Gherea, la numarul 151. Detalii poti obtine la numarul de telefon 0761.698.245.

 

Alte cluburi sportive unde poti face sauna

 

Pentru o sanatate de fier, mai poti practica sauna si la cluburile Fitness Club Oroviceanu, Isamar Lady, Essenza Fitness Club si Arena Gym. De obicei, sedintele de sauna sunt incluse in pretul abonamentului de fitness sau aerobic. Poti opta insa si pentru sedinte speciale de sauna, fara a te inscrie la alte sporturi de intretinere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea