De prin lume adunate

#flamingo boys #ziua femeii #8 martie #striptease #striptease masculin

Unde poti vedea un show striptease masculin de Ziua Femeii

E luna ta, luna in care dorintele femeilor sunt pe primul plan, asa ca nu mai sta pe ganduri. Fa-ti cadou un martisor erotic, mai exact un show de streaptease masculin, devenit deja traditie de Ziua Femeii.

Ce-ar fi sa ti se daruiasca sau chiar sa-ti oferi singura o seara incendiara intr-un club alaturi de prietenele tale cele mai bune. Si ce poate fi mai incitant decat un show in compania domnilor inzestrati cu pachetele de muschi, care stiu cum sa-ti faca imaginatia sa o ia razna? Mai apoi, dupa ce ai petrecut cu fetele, poti sa te refugiezi in bratele iubitului tau si sa petreceti o dimineata de neuitat. Iata cateva petreceri cu stripperi la care poti participa de Ziua Femeii anul acesta!


Flamingo Boys, Bucuresti, pe 8 Martie

Chiar de 8 martie, Bamboo Bucuresti iti prezinta un show incendiar, dedicat Zilei Femeii, cu Flamingo Boys, Cristi Ursu si cei mai renumiti dansatori internationali de striptease din Brazilia si Spania. Show-ul incepe la ora 22.30, iar intrarea costa 50 de lei.


FLIRT UK BOYS in Brasov, pe 7 martie

Pentru ca luna martie va este dedicata in totalitate, Times Pub Brasov va pune la dispozitie un show de neuitat alaturi de cea mai iubita trupa britanica de striptease masculin, FLIRT UK BOYS!

Asadar, joi, 7 martie, sunteti asteptate pentru o distractie lipsita de inhibitii. Poti castiga o sedinta foto si un dans privat de la cei mai ravniti stripperi din UK. Pretul unui bilet este de 50 de lei.


Burlacii la Iasi, pe 8 martie

De ziua lor, doamnele dornice de distractie nocturna sunt asteptate la ultimul etaj, in cafeneaua Verve Caffe & Panorama din Moldova Mall, incepand cu ora 23.00. Aici gasesc 5 burlaci care au facut parte din show-ul prezentat de Bianca Draguseanu. De la eveniment nu vor lipsi sampania si trandafirii. Intrarea costa 10 lei.


FLIRT UK BOYS, Cluj-Napoca, 8 martie

Eclipse Club din Cluj va invita, vineri, 8 martie, incepand cu ora 23:00, sa luati parte la o noapte de foc. Atmosfera va fi incinsa de aceiasi britanci de la trupa FLIRT UK BOYS. Pentru informatii si rezervari sunati la 0737 647 884. Accesul barbatilor in club se face dupa ora 00:30.


"Noaptea femeilor!", Timisoara, pe 8 martie

"Noaptea femeilor!". Sub aceasta deviza sunt invitate sa se simta bine banatencele si nu numai. Unde? In club LifePub din oras (Bulevardul Republicii, nr.11). Organizatorii promit o noapte de neuitat, in care surprizele se vor tine lant. Pentru sexul frumos, intrarea este libera.

Sursa foto: txtmovieclub.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea