De prin lume adunate

#hobby #cursuri #cursuri de dans #dans

Unde poti urma cursuri de dans

Dansul reprezinta o evadare din rutina care tinde sa ne acapareze pe toti. Dansul te binedispune, te ajuta sa te mentii in forma si, de ce nu, este o modalitate de a-ti face noi prieteni.

Daca esti tentat(a) sa afli cate ceva din tainele dansului, o poti face urmand cursuri specializate organizate in cele mai importante orase din Romania.


Cursuri de dans in Capitala

Cei care locuiesc in Bucuresti pot participa la cursurile organizate de Scoala de dans Espansivo. Cursurile acopera o varietate larga de dansuri. Poti invata street dance (hip-hop, R&B), dansuri latino (salsa, cha-cha, rumba, samba, jive, merengue, bachata), dar si dansuri clasice, ca tango, vals, quickstep, slow fox. Cursurile se tin in Strada Semicercului, nr. 56, sector 1. Pretul unei sedinte este de 25 de lei. Mai avantajos este sa optezi pentru abonament. In acest caz, preturile pornesc de la 99 de lei/luna.

Stepul, dansul pe care poate l-ai admirat in filmele cu Fred Astaire si Gene Kelly, este un alt dans interesant pe care il poti invata. In Bucuresti, se tin cursuri de step pentru incepatori in str. Marasti, nr. 43 (in apropierea bisericii Casin). Pretul unui abonament lunar este de 200 de lei.


Lectii de dans la malul marii

Si constantenii pot lua lectii de dans. In oferta Scolii Master Dance (cartierul Tomis Nord, Str. Dispensarului nr. 10B, Complex Orizont) intalnim cursuri de samba, cha-cha, rumba, paso doble, jive, vals lent, vals vienez, tango, quickstep, slow fox. Cursurile se adreseaza unui public extrem de larg. Sunt acceptati cursanti cu varste cuprinse intre 3 ani si 100 de ani.

In Cluj-Napoca functioneaza Transilvania Dance Center, unul dintre cele mai importante centre de dans din Transilvania. Pe langa dansuri deja clasice (vals, salsa, tango etc.), instructorii iti predau si pasi de house, breakdance, dance hall si alte genuri la moda. Tot aici se organizeaza workshop-uri, teambuilding-uri prin dans si cursuri private pentru Dansul Mirilor. Cursurile se tin in magazinul Central din Cluj, la etajul 3. Cat despre preturi, acestea variaza intre 80 si 150 de lei.

Sursa foto: catalogdigital.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea