De prin lume adunate

#cursuri limbi straine #hobby #limbi straine

Unde poti invata limbi straine exotice

Cunoasterea limbilor de circulatie internationala, precum engleza sau franceza, a devenit un lucru absolut normal in societatea romaneasca. Marea provocare o constituie limbile "mai exotice", cum ar fi japoneza, chineza sau norvegiana, considerate de multi greu de invatat. In ultimii ani, in Romania s-a inmultit numarul scolilor care predau astfel de cursuri, cu atat mai mult cu cat pe piata muncii au aparut posturi pentru obtinerea carora cunoasterea acestor limbi reprezinta un mare atu.

Iata cateva dintre locurile in care poti invata limbi straine exotice.


Scoli de limbi exotice in Bucuresti

Araba, una dintre cele mai raspandite limbi de pe mapamond, se preda la centrul FIDES din Bd. Hristo Botev, nr. 9, sector 2. Cursurile se organizeaza la cerere, iar data de incepere, numarul si frecventa orelor, programul si programa sunt stabilite in functie de solicitarile doritorilor.

Cei care vor sa descifreze cele 40.000 de simboluri din limba chineza o pot face apeland la cursurile organizate la Centrul de Limbi Straine Echo, din Bd. Pache Protopopescu, nr. 56, sector 2.


Cursuri de japoneza in alte orase

Cei care isi doresc sa fie initiati in tainele limbii japoneze la malul marii se pot incrie la cursurile organizate in incinta Scolii generale 11 din str. Calarasi, nr. 48 din Constanta. Cursurile sunt destinate incepatorilor, dureaza minim trei luni si se organizeaza o data pe saptamana. La finalul cursului, vei putea stapani sistemul de scriere japonez (Hiragana) si vei avea notiuni de baza ale acestei limbi. La cerere, se pot organiza cursuri si pentru avansati. Taxa de curs este de 100 de lei pe luna.

Tot la Constanta se organizeaza si cursuri de limba si cultura norvegiana pentru incepatori si avansati. Cursurile se desfasoara in incinta Colegiului National "Mircea cel Batran". Pentru modulul de incepatori vei scoate din buzunar 500 de lei, in timp ce cursurile pentru avansati costa cu 300 de lei mai mult.

Institutul Confucius organizeaza la Universitatea Babes Bolyai din Cluj cursuri de limba chineza. Pentru fiecare semestru se percepe o taxa de 10 dolari.

Sursa foto: zhd.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea