De prin lume adunate

#unde iesim #patinuar #patinuare bucresti #patinoare tara

Unde patinam iarna asta

Odata cu sosirea iernii, una dintre cele mai mari distractii a sezonului o reprezinta patinajul. In Bucuresti si in marile orase din tara, patinoarele si-au deschis portile si isi asteapta vizitatorii cu multe surprize si distractie.


Patinoare deschise in Bucuresti

In parcul Alexandru Ioan Cuza din zona Titan, bucurestenii au intrarea gratuita la patinoarul deschis aici. Patinele pot fi inchiriate cu 10 lei.

Si locuitorii din cartierul Drumul Taberei pot merge la patinoar, iar pretul de intrare este de 10 lei, de luni pana vineri, iar in weekend de 15 lei. Pretul pentru inchiriatul patinelor este de 10 lei.

Patinoarul din Cimigiu se deschide la mijlocul lunii decembrie, iar intrare costa 10 lei in timpul saptamanii si 15 lei in weekend. Pretul inchirierii patinelor este de 10 lei.


Patinoare deschise in tara

La Brasov, la patinoarul Olimpia, intrarea este de 10 lei, iar pretul de inchiriere al patinelor de 10 lei.

La Sibiu, in Piata Mare, in apropiere de Targul de Craciun este deschis si patinoarul. Pretul de intrare este de 10 lei de luni pana joi si de 15 lei in weekend. Inchirierea patinelor costa 10 lei.

Sursa foto: casasfatului.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea