De prin lume adunate

#caiac-canoe #caiac #hobby #plimbare caiac

Unde ne plimbam cu caiacul

Daca esti pasionat de sporturile nautice sau vrei sa petreci cateva momente placute alaturi de prieteni, poti merge la o plimbare cu caiacul. In Bucuresti poti practica acest sport pe lacurile din Herastrau, Titan sau Colentina. Pe lacul din Snagov poti face plimbari de agrement, in caiace prevazute cu padele si veste de siguranta.

Iata unde poti face plimbari cu caiacul:

Plimbare cu caiacul la Artha Park

La doar 30 de km nord de Bucuresti, la intrarea in Snagov Sat, pe malul lacului, in vecinatatea padurii, intre nuferi si trandafiri vei gasi Artha Park, o locatie multifunctionala. Snagovul este un loc cu multa istorie, amplasat strategic, aproape de capitala Bucuresti, precum si microclimatul deosebit, a facut ca Snagovul sa devina loc de refugiu, de tezaur, de temnita, de odihna, agrement si relaxare.

Artha Park este o zona de agrement, un mediu pasnic pentru o retragere scurta dintr-un oras aglomerat. Aceasta oaza de verdeata este locul perfect pentru un weekend linistit.

Pentru eco-turisti, parcul Artha ofera acces direct pentru drumetii sau ciclism in Padurea Snagov si, in acelasi timp, din baza nautica a parcului incep plimbarile cu barca sau vaporasul pe Lacul Snagov. Daca pasiunea ta este caiacul, bicicleta sau golful la Artha Park vei gasi tot ceea ce este necesar pentru acest sport.

Baza de agrement nautic Artha Park ofera caiace de un loc, doua sau trei, pentru adulti si pentru copii si echipamentul aferent. Foarte important pentru caiacisti este locul de lansare la apa. Pontonul este plutitor, cu garda la suprafata apei constanta si este dotat cu lansatoare la apa cu role. Asta inseamna confort si pentru cei incepatori, datorita asezarii in caiac direct de pe ponton.

Inchirierea unui caiac pentru o persoana este de 25 de lei pe ora, pentru doua persoane 30 lei, pentru trei persoane 35 de lei. Plimbarea pe lac cu caiacul de o persoana este de 70 de lei pentru doua ore.

Plimbare cu caiacul in parcul Titan

In parcul Titan, langa Insula Trandafirilor, se pot inchiria caiace pentru plimbarile pe lac. O ora de plimbare costa 8 lei. Odata cu caiacul vei primi si o vesta de siguranta si vasle mai usoare sau mai grele in functie de experienta celor care vor sa se plimbe.

Programul in timpul saptamanii este de la 17.30 la 21.00, iar in weekend de la 16.00 la 21.00.

Plimbare cu caiacul pe Lacul Sangov

Snagov Tur a deschis propriul centru de inchirieri prin care pune la dispozitie echipamente, materiale sportive si de agrement si logistica necesara atat pentru inchirieri individuale cat si pentru circuite sau programe organizate pentru grupuri.

Pentru pasionati de canoe, se pot efectua plimbari pe lac, cu caiacele de agrement. Acestea sunt cu doua locuri si sunt prevazute cu padele si veste de siguranta.

Pentru inchirieri individuale vei plati 35 de lei, iar pentru plimbari organizate pe lac, pentru mai multe persoane, pretul este de 80 de lei de persoana.

Plimbare cu caiacul pe lacurile din Bucuresti

In Bucuresti te mai poti plimba cu caiacul si pe lacurile Herastrau si Colentina, dar si pe alte lacuri din nordul capitalei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea