De prin lume adunate

#dansuri irlandeze #dans #scoala de dans #curs

Unde invatam dansuri irlandeze

Daca iti place sa dansezi in timpul liber si vrei sa inveti ceva nou, incearca dansul irlandez. Vei avea parte de o experienta inedita, vei cunoaste persoane noi si vei afla mai multe despre istoria si cultura irlandeza. Daca esti un dansator bun, poti chiar participa la diverse evenimente organizate de scolile de dans irlandez din capitala.
 

dansuri irlandeze la Asociatia "Iarba verde de acasa"
 

Asociatia Irba verde de acasa este un centru de dezvoltare si creatie pentru copii si adulti. Centrul are ca scop promovarea invatarii prin metode non verbale in domeniile creativitatii artistice si dezvoltarea armonioasa a individului. Motivatia principala a acestui proiect vine din dorinta de a sublinia ca unele persoane inteligente au performantele foarte scazute si altele slab pregatite au performante marite pentru ca diferenta o face inteligenta emotionala.

La acest centru poti opta pentru mai multe ateliere. Printre acestea se numara arta actorului, arte plastice, atelier de bijuterii din noduri chinezesti, creatie vestimentara, fotografie pentru copii, chitara, flaut sau pian. Pe langa aceste ateliere de creativitate , la acest centru mai poti opta si pentru cursurile de dansuri irlandeze.

Dansurile irlandeze se impart in doua categorii: soft shoes si hard shoes. Modul de Introducere in dansuri irlandeze iti ofera posibilitatea sa inveti un dans din categoria de soft shoes, in care se regaseste baza dansului irlandez. De asemenea, vei invata si dansuri Ceili, care sunt dansuri de societate.

Exercitiile de repiratie, de relaxare, de mobilitate, de ritm, elementele de dans terapie vor fi prezente pe toata perioada de desfasurare a modului. Modulul se va finaliza cu un mic spectacol unde vei avea ocazia sa iti inviti prietenii si sa le arati ceea ce ai invatat pe parcursul acestui curs.

La acest centru, un curs de dans irlandez dureaza 2 luni. Se desfasoara de 6 ori pe luna, iar fiecare sedinta dureaza 90 de minute. Pretul unei sedinte este de 30 lei. Un pachet de 4 sedinte costa 100 de lei.

Centrul de dezvoltare si creatie pentru copii si adulti se afla pe bulevardul Nicolae Balecescu. Inscrieri se pot face la numarul de telefon 0726.53.66.78.
 

Dansuri irlandeze la scoala Steysha Irish Dance
 

Steysha Irish Dance este o scoala unde vei invata sa zbori pe ritmuri irlandeze. Scoala Steysha Irish Dance isi propune ca dansul irlandez sa devina o noua optiune sportiva pentru copii si activitatea extracurriculara preferata a celor mari. Scopul scolii este de a le oferi tuturor cursantilor scolii aripile nu numai de a dansa, dar si de a avea incredere in propriile forte, de a-si dori totdeauna mai mult, de a fi sociabili si buni membri ai unei echipe.

Programul de lucru al scolii pe durata cursurilor a fost special conceput pentru a oferi maximumul de sanse fiecarui cursant. Nivelurile de dans sunt foarte bine delimitate. Astfel te poti inscrie la  incepatori, incepatori avansati, primary sau  intermediate. In cazul grupurilor esentiale pentru asimilarea unei baze puternice a dansului irlandez, cursantii sunt in plus impartiti pe grupe de varsta. Astfel, cei mici vor putea invata prin joc, iar cei mari intr-o atmosfera ideala finalului unei zile de cursuri sau de serviciu.

Scoala mai pune la dispozitie si doua cursuri de aprofundare pentru cei ce vor opta sa devina dansatori competitionali si pentru cei ce vor dori sa se implice in recitalurile scolii si reprezentatiile grupului de scena al scolii. Pe langa pasii de dans pe care ii vei invata, la aceasta scoala vei afla mai multe despre cultura, istoria, legendele si arta irlandeza.

La scoala Steysha Irish Dance pretul unui abonament lunar cu doua cursuri pe saptamana este de 120 de lei. Pentru abonamentul lunar cu doua cursuri de baza si un curs suplimentar vei plati 150 de lei.

Scoala de dans Steysha Irish Dance  se afla pe strada Cameliei, la numarul 39. Inscrieri se pot face la numarul de telefon 0740.680.805.
 

Dansuri irlandeze la scoala A.M.C Dance Academy
 

Scoala de dansuri A.M.C Dance Academy organizeaza cursuri de dansuri irlandeze, atat pentru cei care vor sa il practice in timpul liber, cat si pentru cei interesati de performanta. Cursurile sunt destinate atat copiilor, cat si adultilor.

Cursurile sunt impartite atat pe grupuri de varsta, cat si pe niveluri, pentru ca fiecare cursant sa aiba sansa de a lucra atat individual, cit si cu un grup de dansatori asemeni lui. Echipa scolii de dans incurajeaza fiecare nou dansator sa-si gaseasca propriul tel in dansul irlandez. La aceasta scoala se organizeaza si cursuri de dansuri de societate de origine celtica.

Costul unui abonament cu 8 sedinte pe luna costa 120 de lei. Fiecare sedinta de dans dureaza 90 de minute. Un abonament cu 4 sedinte costa 60 de lei. Mai multe detalii despre cursuri poti obtine la numarul de telefon 0721.202.678.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea